Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: rjavi izcedek v zgodni nosečnosti! 6.1.2006 19:47:10
|
|
|
|
Alisa
|
Jaz sem imela rjav izcedek do 10 tedna zdaj pa nimam več že skoraj 4 tedne. Samo veliko počivaj in pazi nase.
|
|
|
|
RE: rjavi izcedek v zgodni nosečnosti! 6.1.2006 19:59:26
|
|
|
|
CIPRESA
|
Anonimna počitek najbolj pomaga!!!! Jaz sem imela v 6 tednu še huje - krvavitev me je skor kap ko sem vidla spodaj vse krvavo. Pol veš tudi kakšna panika je bla 14 dni dokler nisem nehala krvavet po 10X na dan sem šla v skret pogledat al še krvavim al ne...ampak se je po 14 dneh krvavitev ustavila in danes imam zdravega malega fantka....največ kar boš naredila je sedajle POČITEK in mirovanje. Pa srečno!!!
|
|
|
|
RE: rjavi izcedek v zgodni nosečnosti! 6.1.2006 20:25:21
|
|
|
|
tija75
|
Tudi jaz te moram pomiriti, v 9. tednu sem pričela krvaveti (tako za en vložek krvi je bilo) in sem mislila da me bo kap. Sem šla kar direktno v bolnico, kjer so me zadržali en dan na opazovanju, vendar je bilo vse v redu. Krvavitev se je pojavila verjetno zaradi tega, ker se zarodek vedno bolj vgnezduje v maternico in se včasih pojavi kakšna krvavitev. Ker je bilo s pikico na UZ-ju vse v redu so me nato naslednji dan pustili domov in priporočali počivanje vsaj še 2 tedna. Komaj čakam da mine teh prvih 12 tednov za katere pravijo, da so najhujši (glede SS). Čao Tija
|
|
|
|
RE: rjavi izcedek v zgodni nosečnosti! 6.1.2006 20:45:16
|
|
|
|
Ines.
|
Ja, pa meni so še svetovali naj zaužijem vsaj 320mg Magenzija (donat ali tablete) na dan. Sem imela pa kar petkrat krvavitev (vsaka trajala po ene tri do pet dni) v zgodnji nosečnosti. Problem bi bil, če bi začela huje krvavet in če bi te bolelo.
|
|
|
|
RE: rjavi izcedek v zgodni nosečnosti! 6.1.2006 21:37:32
|
|
|
|
Anonimen
|
Mislim, da ni razloga za skrb. Jaz sem v 9.tednu precej močno zakrvavela. Pa nato še 2 x. Vendar se je kasneje vse umirilo, sem pa dobila Dabroston 2 x na dan
|
|
|
|
RE: rjavi izcedek v zgodni nosečnosti! 6.1.2006 22:09:15
|
|
|
|
Ninica
|
Tudi jaz sem imela v začetku nosečnosti rjave izcedke, dobila Dabroston 3x1 in počivanje. Čim vel počivaj, ne dviguj kaj težkega v glavnem počivaj! Jaz sem na začetku cele dneve preležala, le do WC-ja sem šla bruhat in še kaj . Nosečnost se je končala srečno
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorjaČe mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......