|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   rjavi izcedek v zgodni nosečnosti!
6.1.2006 19:42:34   
Anonimen
Drage nosečke pomagajte!

Sem v zelo zgodnji nosečnosti. Dobila sem svetlo rjavkast izcedek.Ginekolog mi je predpisal Dabroston 3x1.
Ima katera mogoče kake izkušnje-pozitivne seveda, ker me je strah za znoret!

Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: rjavi izcedek v zgodni nosečnosti!
6.1.2006 19:47:10   
Alisa
Jaz sem imela rjav izcedek do 10 tedna zdaj pa nimam več že skoraj 4 tedne. Samo veliko počivaj in pazi nase.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
6.1.2006 19:59:26   
CIPRESA
Anonimna počitek najbolj pomaga!!!! Jaz sem imela v 6 tednu še huje - krvavitev me je skor kap ko sem vidla spodaj vse krvavo. Pol veš tudi kakšna panika je bla 14 dni dokler nisem nehala krvavet po 10X na dan sem šla v skret pogledat al še krvavim al ne...ampak se je po 14 dneh krvavitev ustavila in danes imam zdravega malega fantka....največ kar boš naredila je sedajle POČITEK in mirovanje.

Pa srečno!!!

(odgovor članu Alisa)
Neposredna povezava do sporočila: 3
6.1.2006 20:25:21   
tija75
Tudi jaz te moram pomiriti, v 9. tednu sem pričela krvaveti (tako za en vložek krvi je bilo) in sem mislila da me bo kap. Sem šla kar direktno v bolnico, kjer so me zadržali en dan na opazovanju, vendar je bilo vse v redu. Krvavitev se je pojavila verjetno zaradi tega, ker se zarodek vedno bolj vgnezduje v maternico in se včasih pojavi kakšna krvavitev. Ker je bilo s pikico na UZ-ju vse v redu so me nato naslednji dan pustili domov in priporočali počivanje vsaj še 2 tedna. Komaj čakam da mine teh prvih 12 tednov za katere pravijo, da so najhujši (glede SS).

Čao Tija

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 4
6.1.2006 20:45:16   
Ines.
Ja, pa meni so še svetovali naj zaužijem vsaj 320mg Magenzija (donat ali tablete) na dan. Sem imela pa kar petkrat krvavitev (vsaka trajala po ene tri do pet dni) v zgodnji nosečnosti. Problem bi bil, če bi začela huje krvavet in če bi te bolelo. 

(odgovor članu tija75)
Neposredna povezava do sporočila: 5
6.1.2006 21:37:32   
Anonimen
Mislim, da ni razloga za skrb. Jaz sem v 9.tednu precej močno zakrvavela. Pa nato še 2 x.
Vendar se je kasneje vse umirilo, sem pa dobila Dabroston 2 x na danuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
6.1.2006 22:09:15   
Ninica
Tudi jaz sem imela v začetku nosečnosti rjave izcedke, dobila Dabroston 3x1 in počivanje. Čim vel počivaj, ne dviguj kaj težkega v glavnem počivaj! Jaz sem na začetku cele dneve preležala, le do WC-ja sem šla bruhat in še kajuser posted image .
Nosečnost se je končala srečnouser posted image

LP, Ninica

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
7.1.2006 11:27:49   
Anonimen
Hvala drage mamike!

Zelo ste me potolažile, res mi je zdaj kar bolje!user posted image

Rjavi izcedek je sicer po 2 dneh Dabrostona prenehal, sam še vedno kar naprej gledam na hlačke. Ne morem si kaj. Počivam pa zelo pridno, že dva dni sem kar v pižami!Vse za mojo pikico.
Komaj čakam, da bo konec prvega tromesečja!

Držimo pesti, da bo z nami vsemi vse dobro in da bomo zdržale do konca z našimi malimi pikicami!user posted image

(odgovor članu Ninica)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......