|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: ji povem ali ne?
6.1.2006 13:40:01   
Minka Pobalinka

Anonomna.. izražaš se grozljivo, pismena pa tudi očitno nisi.. Po tvojih besedah pa ne vem kdo je tisti kot praviš hudič v tem trikotniku?
Še moje skromno mnenje - brigaj se zase!

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 26
6.1.2006 14:10:08   
Anonimen
A tolk je hudičeva al kaj? Kaj pa še kaj dela? Daj še malo povej, ko tako fino znaš.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 27
6.1.2006 14:18:12   
tanikaa
Jaz bom kar odpeketala na drugo temo, ker tukaj čisto nič ne razumem...user posted image user posted image user posted image

Je** se mi za vse in vsakogar.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 28
6.1.2006 14:48:21   
lelaval
Tanikaa se strinjam s tabo. Pa res ne veš več, kdo je zdaj tukaj hudič. user posted image user posted image

(odgovor članu tanikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 29
6.1.2006 18:20:28   
karmy
se strinjam z ostalimi... pusti pri miru da uredita sama...

punce punce...kaj ste tako nastrojene...kot da bi vam kdo vrgel kost da jo obgrizete...user posted image  prvič sem vidla da ste katero tako napadle...ne morem verjet da ste sploh lahko take...user posted image

~Ladies, if a guy ever tells you, he wants to cover you from head to toe in honey, and lick it all off inch by inch, that's the man who hasn't done it before. ~ Love you CT ~

(odgovor članu Minka Pobalinka)
Neposredna povezava do sporočila: 30
6.1.2006 19:10:46   
CatJa
IZVIRNO SPOROČILO: karmy

prvič sem vidla da ste katero tako napadle...ne morem verjet da ste sploh lahko take...user posted image

Ma ne? Zanimivo. user posted image

Niso časi slabi, temveč človek.
John BEAUMONT

(odgovor članu karmy)
Neposredna povezava do sporočila: 31
6.1.2006 19:21:41   
india
Halooo? Špraha pa taka!!!

Sicer pa, a nimaš svojih problemov dovolj? Pa čigava kolegica si? Njegova ali njena? In če njegova...zakaj bi pomagala njej?

Daj,pometaj pred svojim pragom, boš mela dovolj dela!

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 32
6.1.2006 20:38:42   
karmy
res ne... men se zdi da ste to razumele kot da ona vas napada... al ste se pa preveč notr padle?

zakaj ste vzele to tako osebno? user posted image  a sem vam jo to zgodilo zato ste se spremenile iz odraslih žensk v krvoločne pse? user posted image

~Ladies, if a guy ever tells you, he wants to cover you from head to toe in honey, and lick it all off inch by inch, that's the man who hasn't done it before. ~ Love you CT ~

(odgovor članu india)
Neposredna povezava do sporočila: 33
6.1.2006 21:53:19   
pani
Anonimna! Pusti ju, naj sama rešita svoje težave in se ne vtikaj v njuno življenje. Če sta se odločila zauser posted image , že vesta kako in kaj.

Če se pa odločiš in ji vseeno poveš, pa računaj na to, da ti ne bo verjela oz. da boš na drugi strani izgubila prijatelja (če sem prav razumela je on tvoj prijatelj).

Punce lepo se imejte! 

(odgovor članu karmy)
Neposredna povezava do sporočila: 34
6.1.2006 22:01:04   
Maček Muri
Se mi zdi, da bi morala ti najprej svoje probleme rešit. Si malo živčne sorte a?

(odgovor članu pani)
Neposredna povezava do sporočila: 35
7.1.2006 20:12:25   
Anonimen
"Mouči inu tiho bodi!" Pa malce olike bi se lahko tudi naučila... Kaj tako prostaškega pa še ne...

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 36
7.1.2006 21:49:31   
Moyca_
ne se vmešavat

Lp, Mojca
"Življenje nam vrača samo tisto, kar dajemo drugim"
Plačano oglasno sporočilo:
www.atrium-nep.si

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 37
7.1.2006 23:39:24   
Anonimen
No, no, no, babe... glede na to, kako ste tole spljuvale, vam bom pa jaz nekaj povedala, ceprav nisem nameravala...
Vem, kdo je ta post napisal in poznam tole noseco gospodicno... Po nasleju, kjer zivi, se dobesedno hvali s tem, da jo imajo za prostitutko / fajn se ji zdi / ... Ima sedemletnega sina, za katerega niti pod razno ne skrbi... ubogo dete se klati po naselju in, nic hudega mislec, nadleguje sosede, ker pac upa, da bo nekje naletel na nekoga, kjer mu bo lepse, kakor pri mami... gospodicna se je porocila s svojim, ker ga je hotela s poroko in otrokom zadrzati ob sebi, saj je rekla, da ne bo se enkrat samohranilka... o kaksni zvestobi seveda ni govora... fant oz. moz pa se sekira, ker ji je nasedel in trpi ob njej samo zato, ker je z njim noseca... po rojstvu bi rad otroka vzel k sebi, pa ima na sreco toliko pameti v glavi, da ve, da je to ekstra tezko, sploh pa njemu, ki je tujec... on je tisti, ki je dejansko res obupan, najbolj pa trpi 7/letni decek, ki ni nicesar zakrivil...
Prosim vas, punce / ne pljuvajte, ce niste prepricane... jaz jih pa poznam...

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 38
8.1.2006 11:09:40   
Minka Pobalinka

No Kerensa, saj je vse možno, ampak tale Anonimna je tudi svojega denarja vredna. že samo po besednem zakladu sodeč tudi ona ni kakšna intelektualka user posted image . Sicer pa vsak po svoje, ne vem pa, zakaj bi sosede skrbele kaj se pri njih dogaja. saj obstajajo pristojne službe, ki lahko poskrbijo za tovrstne primere..

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 39
8.1.2006 11:18:06   
Primoza
IZVIRNO SPOROČILO: muki1

Kuk ste pa kej star u vašem trikotniku?

Če je trikotnik, se ve s kom bo šel mož in otrok, če je kvadrat, pa je ena stranica neznanka...

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 40
8.1.2006 12:16:45   
Anonimen
Kerensa, saj zadevo se da tudi tako napisati, kot si jo ti. Potem človek drugače gleda na vso stvar. Problem je bil v napisanem, ni se dalo razumet, v čem je "štos". Potem pa pride ven takle šmorn.

(odgovor članu Primoza)
  Neposredna povezava do sporočila: 41
8.1.2006 16:30:38   
Anonimen

Kerensa, hvala za razlgao. Situacija je res obupna... Samo, če se vse to tako javno ve, zakaj pa nihče ne obvesti socialne službe, da bi poskrbela za tega sedemletnega fantičkauser posted image ? Sicer pa še vedno mislim, da naj se anonimna neposredno ne vtika, ampak naj raje obvesti socialno službo. Pa kakšno knjigo o oliki naj le prebere... Ji ne bo nič škodila.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 42
8.1.2006 22:22:03   
Anonimen
Saj ne, da zagovarjam anonimno, ampak tale post je napisala takorekoc v navalu jeze... jaz ji ne zamerim... kar se pa pristojnih sluzb tice... stanovalci naselja so taksni, da se raje ukvarjajo sami s sabo kot z drugimi... po eni strani jim dam prav, saj se pristas tega, da naj vsak najprej pomete pred svojim pragom, ampak ta 7/letni decek pride na njihov prag, torej... ja, sem ze jaz razmisljala, da bi jaz koga obvestila o tem, saj se mi otrok prav zares smili, ker ni nic kriv, ampak jaz ne zivim tam, kjer zivijo oni, in bi mi pristojni hitro rekli, kako vse to vem, ce me ni tam... prevec izkusenj imam s CSDji, tako, da vem, kako to gre... sosedje bi bili pa tiho, ker nimajo jajc, da bi kaj zinili... saj vemo, kako to gre... na zalost...

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 43
9.1.2006 11:02:33   
Skorpija
Tole je pa tako mimo in nezrelo, da mislim, da sploh nima smisla, da se vmešavaš. Naj dva nezrela človeka sama popravita to kar sta ušpičila - mogoče jima bo to šola!

Kdor si upa, za trenutek izgubi tla pod nogami. Kdor si ne upa, izgubi življenje!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 44
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?