Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Koliko časa traja prehlad? 5.1.2006 18:58:24
|
|
|
|
Anol
|
Res že kar dolgo traja tale prehlad. Jaz ti svetujem, da poskusita še z parno inhalacijo, našemu fantu je pomagalo, da je vsaj nekaj časa lažje dihal, predvsem pred spanjem, da je vsaj spal lahko. Z vročim tušom naredi veliko pare in bodi z njim 15 min v kopalnici, da se mu dihalne poti navlažijo in bo mogoče se kaj odprlo. Meni je zdravnica svetovala, da vsaj 3x na dan kadar so težave, lahko pa tudi večkrat. Fiziološko pa moraš menda vliti vsaj 1 ml v vsako nosnico in glavico mora imeti nagnjeno nazaj malo na vzdol, ni dovolj da samo leži, rabiš pa nujno pomoč pri tem opravilu sploh ko so večji in se upirajo.
|
|
|
|
RE: Koliko časa traja prehlad? 5.1.2006 19:07:16
|
|
|
|
Anonimen
|
Prehlad naj bi drugače trajal 7 dni, če ga ne zdraviš pa en teden. To je stari rek. Samo včasih otroci niso hodili v vrtec, tako da če tvoj hodi, ni to nič posebnega. Vrtčevski otroci so nekateri celo zimo s svečami iz noskov. Če se vam bo še nekaj časa vleklo, pojdita raje malo do pediatrinje, da mu po poslušala bronhije, da ne bi šlo tole kam naprej.
|
|
|
|
RE: Koliko časa traja prehlad? 5.1.2006 20:27:40
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz mu dam še vzglavnik pod glavo ponoči, tako lažje spi. Fiziološko pa mi imamo vedno tisto v spreju, samo vstaviš v nosnico in pritisneš, super stvar, ker to lahko opraviš tudi, če otrok stoji ali sedi. Pa tudi pomaga. Drugače pa ga namažem še s kremo materine dušice po spalni vreči, da lažje diha in vlažim prostor tako, da dam mokro brisačo na radiator.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Kdaj je čas za kahlico?Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?