Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: JAZ SEM MAMA KI NAJGRŠE RIŠE 5.1.2006 17:14:22
|
|
|
|
soncece24
|
Moyca, ne sekiraj se, jaz še matematičnega filuteka ne znam narisat.
|
|
RE: JAZ SEM MAMA KI NAJGRŠE RIŠE 5.1.2006 17:22:39
|
|
|
|
lelaval
|
Ne sekiraj se, otrokom je važno, da jim njihove junake narišemo, nena pa ocenjujejo naših izdelkov. Zaenkrat.
|
|
|
|
RE: JAZ SEM MAMA KI NAJGRŠE RIŠE 5.1.2006 17:29:52
|
|
|
|
Moyca_
|
ja zaenkrat samo ne vem kako ne opazi da moj Nodi ni šel niti mimo pravega
|
|
RE: JAZ SEM MAMA KI NAJGRŠE RIŠE 5.1.2006 18:00:09
|
|
|
|
lelaval
|
če mu je ta Nodi, ki si ga narisala všeč, pa naj bo. N i ga lepšega kot zadovoljnega otroka.
|
|
|
|
RE: JAZ SEM MAMA KI NAJGRŠE RIŠE 5.1.2006 18:04:10
|
|
|
|
Katrin
|
Neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee! Važno, da je tvoj pikec zadovoljen in vesel, ko mu mamica riše!!! Ne sekiraj se, važno da sta oba zadovoljna!
|
|
RE: JAZ SEM MAMA KI NAJGRŠE RIŠE 5.1.2006 18:23:12
|
|
|
|
muki1
|
Če bi ti vidla kakšen je moj Nodi bi se polulala od smeha.
|
|
RE: JAZ SEM MAMA KI NAJGRŠE RIŠE 5.1.2006 18:40:25
|
|
|
|
CatJa
|
JAZ SEM MAMA KI NAJGRŠE RIŠE Zanimivo. Vedno sem mislila, da sem jaz ta mama Hočem narisat psa, pa ne veš a je konj, al avto, al kaj za vraga bi lahk blo
|
|
RE: JAZ SEM MAMA KI NAJGRŠE RIŠE 5.1.2006 18:56:30
|
|
|
|
karmy
|
moje risanje je kot moje znanje italijanščine...nikakvo.. torej se pridružujem spisku...
< Sporočilo je popravil karmy -- 5.1.2006 18:58:11 >
|
|
RE: JAZ SEM MAMA KI NAJGRŠE RIŠE 5.1.2006 19:47:38
|
|
|
|
Moyca_
|
torej lahko ustanovimo društvo
|
|
RE: JAZ SEM MAMA KI NAJGRŠE RIŠE 5.1.2006 19:51:51
|
|
|
|
Magi*
|
otrok itak najbrž bolj razume tvoje risarije kot pa kakšne zelo natančne in "lepe" pa najlepše slikice so itak mamine. noben drug mu jih ne bo tako iz srca narisal.
|
|
RE: JAZ SEM MAMA KI NAJGRŠE RIŠE 5.1.2006 20:10:19
|
|
|
|
Anonimen
|
Da si ne boste kaj naredile. Zagotovo sem JAZ mama, ki najgrše riše oz. sploh ne riše, ker ne zna. Nič, niente, nada...zajec zgleda: dva kroga, en za glavo en za trebuh, na "glavi dva trikotnika, in krog za rep. Evo, to je moja umetnost. NI da ni Mačka je pa itak kot zajec.
|
|
|
|
RE: JAZ SEM MAMA KI NAJGRŠE RIŠE 5.1.2006 20:38:52
|
|
|
|
frutka_
|
Jaz sem tudi antitalent za risanje. Ko narišem psa je podoben kravi, ko narišem hišo so okna nesimetrična...v glavnem žalostno! Riše pa zato izredno lepo moj možek, tako da bo on za te stvari in matematiko, jaz pa za jezik sukat...hehehe
|
|
|
|
RE: JAZ SEM MAMA KI NAJGRŠE RIŠE 5.1.2006 20:46:52
|
|
|
|
Marogica
|
Včeraj sva s ta večjim risala Levo in Desno pošast v gozdu(to je ena pravljica iz cicidoja). Pošasti sta bili podobni mešanici dinozavra, krokodila in vaše domišlije, puce. Pa mi sinko reče, da sta ti pošasti zelo lepi in "prikupni" Kako lahko rečete, da grdo rišete, punce? Vse ste mame, ki za svoje otroke NAJLEPŠE rišete.
|
|
RE: JAZ SEM MAMA KI NAJGRŠE RIŠE 5.1.2006 20:54:18
|
|
|
|
spacey
|
IZVIRNO SPOROČILO: frutka Riše pa zato izredno lepo moj možek, tako da bo on za te stvari in matematiko, jaz pa za jezik sukat...hehehe Pri nas je tudi tako. :) Edino kar znam narisat je glava od pinkpantra... Jeeee
|
|
RE: JAZ SEM MAMA KI NAJGRŠE RIŠE 5.1.2006 20:58:01
|
|
|
|
artista7
|
jaz znam vse to narisat... saj nisem zastonj artista a ne? Saj se hecam, samo če rabiš, mu lahko kaj narišem, pa ti pošljem (sken)
|
|
|
|
RE: JAZ SEM MAMA KI NAJGRŠE RIŠE 5.1.2006 21:02:08
|
|
|
|
artista7
|
oj ženske, komaj zdajle sem vse poste prebrala.. Pa saj se vse da naučiti, saj ni treba da narišete stvari kot iz risank! ve ste mamice otročkom in to je njim najbolj važno - za njih ste čist super!
|
|
|
|
RE: JAZ SEM MAMA KI NAJGRŠE RIŠE 5.1.2006 21:10:58
|
|
|
|
frutka_
|
Se strinjam marogica...lahko najgrše rišem, preklinjam, imam bradavico na nosu, sem plešasta in kosmata pa še težave z ravnotežjem imam lahko...pa sem svojemu otroku naaaaaaaaajboljša mama, že zato, ker sem MAMA! Druge mame ne pozna, z menoj se identificira, poznava se 9 mesecev več kot drugi...
|
|
|
|
RE: JAZ SEM MAMA KI NAJGRŠE RIŠE 5.1.2006 21:48:48
|
|
|
|
Anonimen
|
Marogica in Frutka, besedo ste mi vzele iz ust. Ena moja učenka je trdila pri likovni vzgoji, da ne zna narisat konja. Pa sem jo tolažila, da bo njen konj izpadel najlepši, ker bo pač njen. In ona meni nazaj: "Saj moja mamica tudi nonstop govori, da grdo riše, pa ni res. Ona riše zelo lepo, samo tega ne ve..." Meni so kar stopile solze v oči, ko vidiš, kako visoko rasteš v očkah svojih otrok. Bodi grda, debela, stara, z ritjo čez sedem stolov, pa boš za svojega otroka vseeno najboljša. Edino tisto obdobje, ko se v šoli pogovarjajo, kateri sošolec ima lepšo mamo, mora hitro minit...
|
|
|
|
RE: JAZ SEM MAMA KI NAJGRŠE RIŠE 6.1.2006 10:03:09
|
|
|
|
Mikica
|
Zato sem si pa jaz kupila knjigici"Kako se nariše žival" in "Kako se nariše čmrlj" , imajo pa še eno o prevoznih sredstvih. So lepo po korakih razložili, kako kaj narišeš. Zdaj so moje živali podobne pravim zivalim in ne vesoljcem
|
|
|
|
RE: JAZ SEM MAMA KI NAJGRŠE RIŠE 6.1.2006 10:57:43
|
|
|
|
Moyca_
|
Mikica kje se pa to čudo dobi
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?