|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   spet to cepljenje
5.1.2006 9:03:45   
looney
Pozdravljene!!

Včeraj sva imela z malim drugo cepljenje. Prenesel ga je bolje kot prvega (brez joka). Čez dan tudi ni bilo kaj posebnega, no zvečer pa je hotel imeti mal vročine (38°C v ušesu).
Kar me je pa najbolj zmotilo, sta pa dve rdeči pikici na stegnu. In sicer ena na mestu vboda, druga takoj pod njo. Sta v velikosti komarjevega pika in trdi na otip oz. se jih otipa. Zanima me, če je kateri to znano oz. je katera imela kaj podobnega ali naj raje pokličem v ZD?

Ponoči je sicer bolj dremal kot spal, stalno neki jamral, ampak jokal pa ni.

lp
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: spet to cepljenje
5.1.2006 9:51:51   
krompircek
žal ti ne vem kaj pametnega svetovat mi nismo imeli kaj podobnega pa smo dali že tri cepljenja skos . Veš jaz bi kar poklicala pa vprašala zdravnico saj so zato tam.Upam da fajn poštimate in da ni kaj hudega.

25.6.2005 je na svet pokukal najin sonček!

(odgovor članu looney)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: spet to cepljenje
5.1.2006 9:56:15   
*biba*
Mi smo imeli naslednji dan po drugem cepljenju tak pas rdečice. Tako da ne vem če je to isto.Samo naš je bil zelo jokav dva dni in so nas poslali naprej na preiskave in ugotovili da ne sme biti naorej cepljen.
Vprašaj v ZD.

srečno in lp

(odgovor članu looney)
Neposredna povezava do sporočila: 3
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.