|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Sem splavila?
4.1.2006 20:15:41   
pikeca
 Meni sta dva testa zaporedoma v dveh dneh pokazala  user posted image user posted image , sedaj ko že tri dni krvavim pa mi je tretji test pokazal -.ali lahko naredim test med user posted image
Je možno, da sem splavila, čeprav nisem imela nič bolečin?
Lpuser posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Sem splavila?
4.1.2006 20:18:40   
mojcadamijan
SVETUJEM TI DA POKLIČEŠ SVOJEGA GINEKOLOGA.

(odgovor članu pikeca)
Neposredna povezava do sporočila: 2
4.1.2006 22:10:57   
ksenija.
Seveda je možno da si splavila. Zakaj pa nisi že takoj ob prvo krvavitvi šla k ginekologu?

(odgovor članu mojcadamijan)
Neposredna povezava do sporočila: 3
5.1.2006 7:21:40   
A_A
Možno je, da si imela zgodnji ss. Približno 50% od vseh ss je v zgodnji fazi (ob času M). Izgleda le kot malo bolj močna M, večina žensk pa sploh ne opazi, da ga je imela (razen če je seveda delala test in je bil+). Ni panike. Lepo počakaj, da se samo sčisti. Če bo krvavitev trajala več kot 10 pa pejdi k G.

Sreča in zadovoljstvo sta v nas samih.

(odgovor članu ksenija.)
Neposredna povezava do sporočila: 4
5.1.2006 9:35:13   
pani
Pikeca ne obupaj.

Mogoče jemlješ kakšne tabletke? Mene je opozoril, da lahko zaradi Klomifena testi kažejo narobe. Ne vem, po moje je najbolje da pokličeš svojega ginekologa, ti bo on znal najbolje povedat.

Držim pesti, da boš čimprej srečkauser posted image .

Lp!

...globoko v dušah pravljice spijo. A vcasih se pravljice tudi zgodijo... Naj se v letu, ki prihaja uresniči tudi tvoja pravljica!

(odgovor članu A_A)
Neposredna povezava do sporočila: 5
5.1.2006 9:52:55   
Naja30
Se strinjam z A-A. Ko sva midva začela delat na user posted image , sem imela prvi mesec že nekaj znakov za user posted image , predvsem vrtoglavice in rahle slabosti. Pa sem dobila M, ki je bila GROZNA!!! Samo ulivalo se je, švoh sem bla kot da bi bla fuul bolana,pa vse me je grozno bolelo. Veliko je primerov, ko ženske ne vedo, da so sploh zanosile, pa gre naprej.

(odgovor članu pani)
Neposredna povezava do sporočila: 6
6.1.2006 13:41:32   
sasabela
Jest sem tud čist out. Dva dni nazaj je bil test pozitiven in sva bla tkooo vesela. Dons je pa začelo tečt iz mene in sploh ne neha in to v potokih. Sploh ne morem verjet. Kaj naj nardim? Verjetno to pomeni, da je šlo vse mim.

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 7
6.1.2006 16:53:53   
Naja30
Sasabela, če ti teče v potokih... je bolj malo verjetno, da si še user posted image . To se rado zgodi v tako zgodnji nosečnosti. Ne bodi žalostna, ampak se pripravi za nove boje! user posted image

(odgovor članu sasabela)
Neposredna povezava do sporočila: 8
6.1.2006 17:12:02   
girly
sasabela!

verjetno res nimaš več user posted image , mogoče pa le...tudi taki primeri so.Takoj pejt k ginekologu!!!!

lp,girly

Kris je najin sonček :)

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 9
8.1.2006 12:58:26   
ELCA
JA PUNCA ČISTO MOŽNO JE DA SI SPLAVILA KER SE JE MENI ISTO ZGODILO SAMO JAZ SEM BILA DVA MESCA NOSEČA IN SEM ZAČELA KRVARET IN SEM MORALA NA ČIŠČENJE SVETUJEM TI DA GREŠ TAKOJ K SVOJEM G. UPAM DA JE VSE VREDU DRŽIM PESTI ZA TEBE

(odgovor članu pikeca)
Neposredna povezava do sporočila: 10
30.1.2006 19:46:48   
sasabela
Hvala vam za tako skrb, samo moram povedat, da je res šlo vse mimo. Takrat sem naredila tako paniko, ker priznam, da nisem dosti brala o tem in tudi nisem vedela da so taki primeri pogosti. Dejansko je res, da če ne bi naredila testa v bistvu sploh vedela ne bi, da sem bila noseča. No sedaj se trudiva naprej..in upam, da bo čim prej ratalo. Samo vem pa, da me bo, ko bom pač noseča, ta strah, da kaj če bo kaj narobe, spremlal skozi celo nosečnost. No pustimo se presenetiti.

(odgovor članu ELCA)
Neposredna povezava do sporočila: 11
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?