|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   NE GRE
4.1.2006 15:59:40   
SANIKA
LEP POZDRAV VSEM SKUPAJ!TUDI MIDVA Z MOJIM PARTNERJEM SE ŽE ENO LETO TRUDIMA IN NE MOREM ZANOSITIuser posted image user posted image .IMAM ZELO NEREDNE MENSTRUACIJE IN VEDNO KO MI ZAOSTAJA ŽE MISLIM DA SEMuser posted image ,POL PA SEM SPET RAZOČARANA KO JE IZID NEGATIVEN!OBUPANAuser posted image user posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: NE GRE
4.1.2006 16:31:43   
Cikica
Sanika ne se sekirat,bo že.Tudi midva sva se tako dolgo trudila,želja je bila premočna in nisva mogla enostavno naredituser posted image .Malo počakajta potem pa začnita še enkrat.Delajta ko imaš ovulacijo,potem se bo sigurno zgrabilo,pa ne vsak dan,vsak dugi dan.Tako mi je rekla gin.

Ko sva upoštevala ta nasvet pa sem po hitrem postopku postala noseča.

Lp,cikica in upam da bo čim prej se pokazala user posted image user posted image .

Na zaljubi se v nekoga,s katerim lahko živiš,
zaljubi se v tistega,brez katerega ne moreš živeti.

Mi pa bomo imeli še enega,jupiiiii

http://alen2004.moj-album.com/

(odgovor članu SANIKA)
Neposredna povezava do sporočila: 2
4.1.2006 18:36:51   
emaa
Če imaš neredne M, pa eno leto truda je že mimo, kar do ginekologa, saj s lahko fizične prepreke. Ti kar povej, da se ne prime, pa koliko časa delata, b G preverila ali imaš O, ali je kaj drugega narobe kar lahko z UZ vidi, pol se bo pa počasi uredilo boš videla.

(odgovor članu Cikica)
Neposredna povezava do sporočila: 3
4.1.2006 18:54:09   
Suana
sanika!!
ne obupaj ,lahko pa greš tudi k svoji g in ti napiše napotnico za neplodnostno ambulanto in tam ti bodo pomagali!!!držim pesti da ti čimprej rata in postaneš user posted image !!
drži se!!
lp suzana

(odgovor članu SANIKA)
Neposredna povezava do sporočila: 4
4.1.2006 20:59:22   
SANIKA
hvala vam vsem za te vspodbudne besede!!!!!!!ste mi kar malo polepšale to žalost ki jo nosim v sebi!

(odgovor članu SANIKA)
Neposredna povezava do sporočila: 5
5.1.2006 9:27:35   
pani
Sanika!
Ne smeš biti žalostna, saj boš sigurno kmalu tudi ti srečka user posted image . Tudi pri nama je želja zelo velika, pa ne gre...user posted image
Sedaj je res najbolje, da greš najprej do svojega ginekologa, če bi lahko kakorkoli pomagal... če ne druga boš vsaj vedela, da ni nič narobe. Do takrat pa vidva lepouser posted image vsak drugi dan...
Držim pesti zate!

Lp!

...globoko v dušah pravljice spijo. A vcasih se pravljice tudi zgodijo... Naj se v letu, ki prihaja uresniči tudi tvoja pravljica!

(odgovor članu SANIKA)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?