Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Podajanje viroze,kot tenis žogico 4.1.2006 10:18:47
|
|
|
|
Anonimen
|
Ne vidim konca,bolezni v moji hiši. Virozo si podajamo eden drugemu. Krog se nikoli ne zaključi.Najprej jaz,nato starejša hči,ki se ji izcimi vnetje srednjega ušesa,sledi ji mlajša hči,ki skuha angino,seveda zboli tudi Timi,iz vsega se mu skuha še bronhitis,ki ga pozdravimo z antibiotikom. Ko že mislim,da je konec,zboli moj mož in to prav na Silvesrtrovo. Sin pride prvega domov na pol mrtev z vročino,polnim nosom,kašljem. Katja iz službe z vročino-ponovno in bolečim grlom in kašljem, in kar je najhuje Timi spet kašlja ima zabasan nos in vnete učke Mlajša tudi nekaj jamra,jaz zaenkrat(trkam na les)še ne. Sprašujem se,koliko časa se bo še vleklo in kaj še nameravajo iz služb prinest razen plač
|
|
|
|
RE: Podajanje viroze,kot tenis žogico 4.1.2006 11:02:32
|
|
|
|
Anonimen
|
Najboljše je,da res večkrat na dan moliš.To je hudičevo,ko se ne moreš rešit iz bolezni.Ko že misliš,da je vse za tabo,pa smo na začetku. Karantene ne moreš narest,ni šans.Družinski člani hodijo pač v službe,kjer se dela z maso ljudi,pa se pobira bacile. Bojim se sedaj gripe tiste tahudičeve.V Italiji je že začela kositi,moe dva pa večinoma delata z osebami,ki prihajajo od tam.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 4.1.2006 12:36:43
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?