biba.73
|
Da se še jaz malo pofočkam po dolgem času. Še vztrajam, čeprav je bil december, sploh od 15.-ga poln pregreh, ampak ne tako, da bi vsevprek jedla. Non stop smo imeli ene večerje, kar pomeni, da sem po 20. uri jedla, kar po pravilih ni ok, ampak sem se pa držala zaporedja, ampak le količina malo prevelika. No do konca imam še 19 ali 20 dni in sem dala dol -5,5 kg, moram pa povedat, da imam jaz za moje pojme zdaj še enih 5 kg preveč, drugi pa pravijo da še kakšno kilco pa bo. No jaz bi rada še ene dve dol dala v teh dneh, ker sem v decembr kljub pregreham izgubila pol kile, tako da upam na še -2kg. Aja, pa še to, telovadim še zdaj nič, tako da je verjetno tudi negibanje malo krivo. Cukrček pa Splišni svaka čast, res sta carice. Že meni se teh 5,5 kg minusa dobro pozna, kaj šele vama. Tale dieta je res ok, ker jaz se že ene dve leti trudim tele kile dol dat, pa mi ne rata. Kar naprej sem ene diete probavala, pa je šlo mal dol, pa mal več gor......itd. Odločnim pa želim v novem letu čim več kilogramčkov minusa!!!!! Bravo punce, že to, da ste začele je velik korak. Zdržat pa ne bo problema, sam vztrajne morate bit!
|