Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Moji ali tvoji sorodniki? 4.1.2006 5:55:05
|
|
|
|
ZARA
|
Ja, seveda ločim. Sej tud, če si poročen, ni verjetno nič drugače...mož in žena itak nista v sorodu, no vsaj naj ne bi bila...
|
|
RE: Moji ali tvoji sorodniki? 4.1.2006 6:31:41
|
|
|
|
Moyca_
|
ZARA
|
|
RE: Moji ali tvoji sorodniki? 4.1.2006 6:38:12
|
|
|
|
čebelica maja
|
Moja familija je moja, njegova pa njegova. Njegova familija ne bo nikoli moja, jasno, čeprav se super razumemo, ampak v sorodu si pa nismo,...
|
|
|
|
RE: Moji ali tvoji sorodniki? 4.1.2006 7:25:03
|
|
|
|
tanaja*
|
Midva tut ločiva, na moje in tvoje . Se pa z vsemi štekava, tud z ostalimi sorodniki: moji/njegovi strici, tete, bratranci...
|
|
RE: Moji ali tvoji sorodniki? 4.1.2006 7:44:51
|
|
|
|
muki1
|
Ja, Zara, hvala bogu, da možin žena nista sorodnika, saj ne bi smela skupaj seksat če bi si bila v sorodu
|
|
RE: Moji ali tvoji sorodniki? 4.1.2006 7:50:10
|
|
|
|
čebelica maja
|
Malo za hec Muki1: seksala bi lahko, če bi bila sorodnika, samo otrok pa res naj ne bi imela skupaj
|
|
|
|
RE: Moji ali tvoji sorodniki? 4.1.2006 11:17:06
|
|
|
|
Dejča
|
Tudi mi ločimo - moji, tvoji, naši, vaši; ker sta obe sestri (moja in od mojega moža) Mojci, govoriva še moja Mojca, tvoja Mojca ...
|
|
|
|
RE: Moji ali tvoji sorodniki? 4.1.2006 12:16:10
|
|
|
|
tanikaa
|
seveda ločimo. nekatere njegove sorodnike res ne bi rada imela za svoje . no saj verjetno je pri njem isto.
|
|
RE: Moji ali tvoji sorodniki? 4.1.2006 12:37:00
|
|
|
|
Anonimen
|
Najini sorodniki, vsaj kar se mene tiče. To je na našem koncu čisto normalno, ko se nekam priženiš, postanejo njegovi sorodniki tudi tvoji. Ko sem prišla v Ljubljano, mi je bilo prav hecno, kako so vsi govorili: moj stric in njegova žena. Pri nas sta stric in teta, čeprav teta ni neposredno krvno povezana z družino, ker se je vanjo priselilila. Jo pa smatram za enako pomembno kot strica, ki je z mano neposredno povezan.
|
|
|
|
RE: Moji ali tvoji sorodniki? 4.1.2006 12:42:32
|
|
|
|
viv_
|
pri nas smo naši in vaši
|
|
|
|
RE: Moji ali tvoji sorodniki? 4.1.2006 13:44:53
|
|
|
|
lelaval
|
Mi tudi ločujemo. Kar je moje, je moje.
|
|
|
|
RE: Moji ali tvoji sorodniki? 4.1.2006 14:24:30
|
|
|
|
giga
|
Tut mi mamo pr sorodnikih moje - tvoje, pa sva poročena, tko d to nima glih neke teže.
|
|
RE: Moji ali tvoji sorodniki? 4.1.2006 14:31:38
|
|
|
|
Anonimen
|
Ja tudi po poroki ločim nekaj stvari. Moje gate npr. pa sorodnike. Kako pa se bom jezila in tarnala nad njimi, če so moji?!? Pa sej se v redu štekamo, pa tut moji niso briljantni, ampak vseeno, kaj če se ločiva, bom pa potem imela težave pri ločevanju še sorodnikov
|
|
|
|
RE: Moji ali tvoji sorodniki? 4.1.2006 15:05:33
|
|
|
|
nejcko
|
Tudi mi2 ločiva sorodnike na moje in in njegove, se pa najde tudi kakšen primerek, ki se ga oba otepava, haha!
|
|
|
|
RE: Moji ali tvoji sorodniki? 4.1.2006 15:34:01
|
|
|
|
taška30
|
Jaz pa sploh ne vem, če obstaja kdo, ki ne ločuje. Normalno da rečemo: gremo k našim, gremo k vašim. Sploh ne vem kako drugače bi lahko rekel? Oz. kako bi potem vedel kam gremo?
|
|
|
| Stran: [1] |
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?