|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Dve vprašanji - laboratorij MB in kako vzeti ...
3.1.2006 22:50:47   
Anonimen
  1. Ali mogoče katera ve, do katere ure dela laboratorij na Vošnjakovi v Mariboru? Naslednji teden imava z malim posvetovalnico in morava prej še v laboratorij. Pa sem pozabila, ali delajo do 13. ure, ali pa so nama rekli, da naj bova okrog 13. ure tam...
  2. Pa še nekaj. Dobila sva urinsko vrečko, ker moram zraven prinesti urin. Sem danes malo brala, kaj piše na njej in piše, da bi naj urin prinesel v laboratorij TAKOJ. Glede na to, da nisem iz mesta in do tja potrebujem pol ure, pa da verjetno ne bom urina lovila v zadnjih minutah pred odhodom (ojojoj, me že zdaj skrbi, kako bomo to izvedli, ko je pa mali tako živahen!), bo verjetno urin vsaj uro in pol stal, če ne več. A to zna bit problem? Kako ste ve to izvedle? Ali naj dam malemu vrečko gor in čakam, ali naj dam čez pleničko, ali kaj?
    Hvala za vsak nasvet!
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Dve vprašanji - laboratorij MB in kako vz...
3.1.2006 23:02:05   
Ro-La
1. nimam pojma
2. malemu namontiraj vrečko preden gresta od doma, do laboratorija bo ziher že 1x lulal

NE, ne grem več rodit....JASNO!?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
3.1.2006 23:05:00   
Anonimen
Pa ga ne bo to tiščalo eno uro? Se mi kar smili, če pomislim na to, da bi imel toliko časa tisto plastiko not...

(odgovor članu Ro-La)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
3.1.2006 23:05:14   
mamči
1. ne vem
2. vrečko nalepi preden greš od doma (pazi, da koža ne bo mastna) do lab. bo že lulal- pleničko pa normalno čez.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
3.1.2006 23:07:44   
mamči
Nič ne tišči- sam pazi, da bo luček lepo usmerjen v vrečko, pa da bo okoli lepo zalepljeno, pa ko boš dol dala vrečko bodi previdna, da se ti ne bo razlilo- meni se enkrat je user posted image

(odgovor članu mamči)
Neposredna povezava do sporočila: 5
3.1.2006 23:10:35   
Anonimen
Najlepša hvala obema za nasvet! user posted image

(odgovor članu mamči)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
3.1.2006 23:39:47   
lelaval
Laboratorij dela od 7.00 - 14.00. Vrečko pa mu nalepi doma ali pa tam v čakalnici. Jaz sem jo kar tam in počakala, da se je polulala.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
3.1.2006 23:45:52   
Anonimen
O hvala ti, lelaval, za informacijo!

(odgovor članu lelaval)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
3.1.2006 23:50:23   
Urška*
http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=414499&mpage=1&key=urinska%2Cvre%E8ka&#414799

Če ti bo kaj pomagalouser posted image

Moje srce je zorelo z vsakim dnem,
ko je v mojem trebuhu zorelo dete.
Devet mesecev traja,da dozorita tako mati
kot otrok.
(Kim Vallone)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
3.1.2006 23:56:23   
@
Če te je strah, da je transport predolg, mu lahko stvar "montiraš" gor tudi na previjalni mizi pri prihodu.  Sestra mi je rekla, da se ponavadi polulajo, ko jih pičijo v prstek. No, Timi se ni in sploh ni vedel, da se mu je kaj zgodilo na prstku, je bilo preveč zanimivih igrač tam. user posted image

Potem pa sem malo čakala v čakalnici. Zraven je bila ena mamica, ki je rekla, da čaka že 1 uro in nič. Spila sta že več kot eno flašo čaja. Me je kar panika zagrabila, ker Tim ne pije nobene tekočine, razen ko se dojiva. Enostavno noče. Ampak se je gospodič le usmilil mame, ali pa ga je preveč vleklo na sonce, da sva po niti 5 minutah opravila in dr. Polonika (Semetova user posted image ) je rekla, da ima kri za Naso.

Če vprašaš mene - nič ne kompliciraj, kar doma natakni  gor - pri fantkih tak ni neki "kunšt", pri punčkah je bolj... user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10
4.1.2006 0:01:22   
Anonimen
Hvala tudi tebi, Urška, je pomagalo user posted image

(odgovor članu Urška*)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
4.1.2006 8:55:49   
Meceno
Ob torkih laboratorij MB dela do 16h.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 12
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.