|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Imate kak dober nasvet?
3.1.2006 13:33:15   
snorlax
Punce drage (in seveda fantje, da ne bo nesporazuma), imate kak dober nasvet v zvezi z zadevo, ki me že nekaj časa jezi.

Situacija je taka. Moj mož ima s svojo sosedo (moje starosti), ki živi v Nemčiji, najemno pogodbo za nekaj zemlje, ki jo obdeluje, da pač ni zapuščena. Ta soseda pride nekajkrat na leto v Slovenijo, ponavadi med prazniki, dopustom, počitnicami. In zdaj v čem je problem. V bistvu vem, da je problem samo v moji glavi, ampak enostavno ne morem preko tega.

Ta soseda je namreč, ne vem, kako bi se izrazila, en velik manipulator s čustvi drugih ljudi. Točno ve, kaj mora naredit, rečt, da se bodo okoli nje kregali. Eni drugi sosedje, ki imajo v najemu njeno hišo in skrbijo zanjo, se vedno spričkajo, ko pride dol. Njena sestrična (moja kolegica) se vedno razjoče, ker ta baba točno ve, kaj mora rečt, da jo zaboli. Kolegica je namreč imela velike probleme z zanositvijo in jo je vedno pikala v tem smislu, zakaj nima otroka. Sedaj, ko je po 10 letih končno dobila punčko, je rekla, da je gotovo nesrečna, ker ni fantek. user posted image

No in zakaj sploh to pišem. Ker se tudi z mojim možem vedno spičiva, ko pride ta babura na obisk. Ker ima moj mož njeno zemljo v najemu, misli, da ima tudi to pravico, da lahko pride, kadar hoče. Nazadnje sem bila tudi jaz tam s tamalim in sva se lepo pogovarjali, vmes pa je natresla nekaj kosti, katere sem glodala in premlevala še doma. Na primer. Ve, da imam probleme s težo in potem prijazno pripomni: "A si se veliko zredila med nosečnostjo? Veš, saj mi tvoj nikoli ni rekel, da bi ga motilo, da si bolj debela." In to s takim tonom, kot da sta si z mojim ne vem kako zaupna in razglabljata o mojih kilogramih.

Vsaka druga beseda je ime od mojega moža, .....to , pa ..... ono. Kot da sta onadva par. Nisem ljubosumna, da ne bo katera to mislila. Poznam mojega in vem, da zanj ni nič drugega kot samo soseda. Prav tako ne mislim, da se med njima kaj plete. Moti me to, da ona poskuša na vsak način narediti vtis, kot da je moj mož zagledan vanjo in da preživita ne vem koliko časa skupaj, ko mene ni tam itd.... V glavnem, uspeva ji, ker se jaz potem doma žerem in potem žerem še mojega, ko pride. Skratka, zadeva je šla tako daleč, da dobim alergijo, ko samo vidim njen avto in vem, da je spet tu. Poskušam se kontrolirati kolikor se da, ampak včasih slišim spet kakšno tako, da mi dvigne pokrov. Najraje bi jo zabila, tako da ne bi več prišla blizu, pa v bistvu ne vem, kaj bi ji rekla, ker je tako osladno prijazna in vse te puščice seje okoli sebe s takim sladkim tonom, da ne veš, kaj bi.

Vem, da se vam zdi vse skupaj smešno in malenkostno, vem tudi, da moram to sama v glavi razčistiti, ampak prosim samo za kakšno vzpodbudno besedo.

L.p. user posted image

< Sporočilo je popravil snorlax -- 3.1.2006 13:35:31 >
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Imate kak dober nasvet?
3.1.2006 14:06:35   
Anonimen
O, poznam kar nekaj takih ljudi. In se z njimi ne obremenjujem oz. se mi kar smilijo. Taki ljudje imajo polno osebnih problemov, frustracij, kompleksov in ker se z njimi ne znajo oz. nočejo spopasti, svoj gnev in zafrustriranost stresajo na druge. Ponavadi znajo fajn nakladat, manipulirat z besedami, dejanji in osebami....
Jaz se sploh ne sekiram zaradi takih, tudi če rečejo kakšno bolj bolečo, ker vem, od kje te besede prihajajo. Poskušam imeti čim manj stikov, če pa so že potrebni, potem o svojem zasebnem življenju povem čim manj ali sploh nič. Jih nima kaj brigat. 
Najbolje pa se je čim manj pogovarjati, odgovarjati samo z enozložnicami da ali ne in predvsem ne se sekirat zaradi tega, kar govori, ker so v ozadju samo njeni kompleksi. In če se tega zavedaš, potem ti s svojim čebljanjem ne more blizu.  

(odgovor članu snorlax)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
3.1.2006 14:08:54   
muki1
Oh, taki je pa treba nazaj pokurit,če mene vprašaš. Ko te bo naslednjič za kile podj user posted image , ji kar lepo povej, da so tvojemu všeč njene obline, ker ti je ravno zadnjič, ko sta se nekaj o njej pogovarjala dejal, da mu je kar simpatična, da pa se take prekle kot je ona ne bi dotaknil, ker so mu všeč bolj mastne. ( Če je prekla, seveda.)

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

(odgovor članu snorlax)
Neposredna povezava do sporočila: 3
3.1.2006 14:14:11   
Anonimen
Oh, jaz bi se je izogibala 100 na uro. Ne vem, ampak ponavadi se z ljudmi, ki mi gredo tako blazno na živce, ne pogovarjam ...
Lahko pozdraviš in greš svojo pot.

(odgovor članu muki1)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
3.1.2006 14:28:54   
kalbo
Če se ti da z njo ubadat, men se nebi dalo, ji lepo prijazno piči sem in tja s kakšno pikro. Gotovo veš, kaj bi jo pogrelo. Omeni kake gubice okoli oči, al pa kej podobnega s še bolj osladno prijaznim tonom.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
3.1.2006 14:39:36   
mamči
Ma ne razumem, da se ti da z njo ubadat- ona je rekla to in tak in... če imaš probleme z njo jo pač ignoriraš ne vem zakaj bi se v vsako njeno besedo poglabljala, ker očitno s tem pač narediš točno to, kar je njen namen.
Življenje je kaj drugega, kot pa ubadanje s praznimi čveki.

(odgovor članu snorlax)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   [Brisano sporočilo]
3.1.2006 15:02:47   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu snorlax)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
3.1.2006 15:09:51   
zoya_
Bolj ko ji boš kazala, kako te vsaka njena zbadljivka zaboli, z večjim užitkom bo to ponavljala.  JAz sem se tudi enkrat zaradi ene kokoši, ki se je malo preveč vrtela okrog mojga sekirala, pa sva potem razčistila še za vse kokoši naprejuser posted image  in sedaj vsakič, ko katera da kakšno pripombo jo sebi v prid obrnem, tako da na koncu sama izpade smotana. Ena sodelavka od mojga prav išče, kako bi naju skregala, moj jo je... na svoj način nazaj, jaz sem pa tko flegma, da je sedaj čedalje manj njenih komentarjev.... Pa zakaj bi se kregali. Boli mene... naj uživa, sej je sama patetična.... user posted image

V glavnem, ali se ženske izogibaj, ali pa enostavno vse njene besede sebi v prid obrni. Sej znaš no. Če ti kaj preče zaradi teže, ji samo reč, da že kar precej izgubila kilogramov, potem je pa tvoj rekel, da to pa ni to in da samo zaradi njega si taka kot... Pišuka nakladaj po doglem in počez. Kako se imaste super, kje ste bili, kva ti je tvoj lepo darilo kupu za obletnico oh in sploh kako je super možek in bla bla bla... naj se požre od zavisti...user posted image

L I V E S T R O N G

(odgovor članu snorlax)
Neposredna povezava do sporočila: 8
3.1.2006 18:23:49   
snorlax
Hvala vam za tolažilne besede. Saj imava zelo malo stikov, ker je ta zemlja, ki jo imamo v najemu od nas oddaljena nekaj km in nisem vedno tam. Drugo leto pa se bomo preselili tja v hišo in potem jo bom verjetno večkrat videla. Tudi glede hiše me je pogrelo, ker je bila hiša takrat še odprta in je že vse vedela, kje bo kaj. Očitno si je vse ogledala, ko nas ni bilo tam.

Saj ji ne pokažem, da me je prizadela. Jaz se ji lepo smejim nazaj, samo to se še morem prepričat, da potem doma ne bom tuhtala.

L.p. user posted image

LANI: - 18 KG

LETOS: ????

(odgovor članu zoya_)
Neposredna povezava do sporočila: 9
3.1.2006 20:03:06   
AlenkaE
V faco ji povej, da ti njeno obnašanje in manipuliranje z ljudmi ni všeč. Kar direktno. Boš vsaj videla reakcijo. Mogoče bo pa pomagalo. Mogoče se sploh ne zaveda, da njeno govorenje tako vpliva na ljudi. 

(odgovor članu snorlax)
Neposredna povezava do sporočila: 10
3.1.2006 21:34:27   
Pupica
Ignoriraj.Meni to pomaga, kadar skuša kakšna avša vplivati name, ali direktno ali indirektno preko drugih ljudi. Pač kot da je ni. boš videla, najbolj boli. Pa verjemi, da je bilo stestirano na največji provokatorkiuser posted image . Seveda se ti mora fučkat za njo. to pa najprej pri sebi porihtaj. Ko boš rekla kaj me briga za njo, in to resno mislila, ti ne bo mogla do živega. Potem pa ignoriraj!

Velik sreče!user posted image

(odgovor članu snorlax)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   [Brisano sporočilo]
3.1.2006 21:38:36   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu AlenkaE)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
3.1.2006 21:41:14   
Maček Muri
Saj v bistvu si si že sama odgovorila. Vem, da moj z njo nima nič in je samo soseda. Ja in ta soseda je očitno čustveni invalid. Res škoda tvoje energije in misli, si jih ne zasluži. Kot je rekla Splišni, pozdravi jo in čao, ne zapletaj se z njo v pogovor.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 13
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?