|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
3.1.2006 12:05:15   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Pa to ni res!!!!!
3.1.2006 12:08:59   
Anonimen
Mogoče imajo pa pokvarjen termometer user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   [Brisano sporočilo]
3.1.2006 12:10:53   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
3.1.2006 12:15:23   
Marogica
Jaz bi ti svetovala, da počakaš do večera, da vidiš, če je otrok res bolan ali ne, preden izliješ ves gnev na vrtec. Pogosto se zgodi, da otrokom pade vročina, potem pa zopet naraste. Raje ga opazuj.
Je pa možno, da je s termometrom kaj narobe,pri vseh teh digitalcih, se to hitro zgodi. Če je to res, jih opoziri v vrtcu, mogoče sami tega ne vedo. Jaz vedno preverjam temperaturo digitalca s "klasičnim".

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

Neposredna povezava do sporočila: 4
3.1.2006 12:15:42   
ZARA
O, sranje...kaj pa zdaj?? A si poklicala v vrtec in povedala, kaj je na stvari?? Jaoooo...

This will take some time depending on
your operating sistem and hardware.
(plačano oglasno sporočilo).

Neposredna povezava do sporočila: 5
3.1.2006 15:14:27   
piščanc
če otrokom kaj ne paše, hitro dobijo vročino, mogoče ji je prevroče ali pa te samo pogreša

glede šefice ti ne morem dati vzpodbudne besede, ali jo pač spreglej in delaj kot je prav ali pa si zrihtaj kakšno punco, ki bi lahko vskočila ob takih dnevih, če nimaš babice v bližini ali mož ne more

iz malega zraste veliko

Neposredna povezava do sporočila: 6
3.1.2006 15:23:11   
Anonimen
Ja, res je, z lahkoto je psihičnega izbora. Naš ima tudi vedno pri zdravniku vročino. Na koncu je bil že kar problem ga cepit.

(odgovor članu piščanc)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
3.1.2006 21:13:15   
frutka_
Če ne bi klicali bi pa najbrž tudi bilo narobe...veš, njeno mnenje je bilo da raje sporoči staršem, odločitev da odfrčiš iz službe po otroka pa tvoja! Še zmeraj bi jo lahkop ustila tam in prišla ponjo popoldan kot običajno.
Dolžnost vzgojiteljice je da pokliče, ko je karkoli narobe, sploh če ima otrok vročino. Jaz tudi zmeraj sporočim, kaj pa če bi karkoli bilo narobe?! V tem primeru je za otroka odgovrona ona in ti kot starš bi se zgražala zakaj niso urgirali.
Morda celo razhaja kakšna viroza pa ne veš. Pri nas trenutno prebolevajo škrlatinko,rekla bi da je zadeva vse prej kot za grajat.

Neposredna povezava do sporočila: 8
6.1.2006 22:22:19   
KODA
Mene so tudi ta teden klicali iz vrtca zaradi tamalega.Zjutraj je bil še čisto vredu,potem pa okoli 10h klic,da ima tamali vročino 38.Grem po njega in ga peljem k zdravniku.In res se je pokazalo,da je angina.V nekaj urah je zakuhal.

Celemu svetu si le ena oseba,eni osebi pa si ves svet...

(odgovor članu frutka_)
Neposredna povezava do sporočila: 9
7.1.2006 22:01:04   
Anonimen
Mene so enkrat poklicali, da ima mali drisko rdeče barve. Ni mi takoj klinknilo, da je to zaradi rdeče pese, ki jo je pil en dan prej. Imel pa je tudi rahlo vročino, 37,2 (bil je preveč oblečen in zato pregret). Nisem zamerila, ker vem, da lahko v primeru, da gre za bolezen, hitro prenese naprej na druge otroke.

Naslednji dan je ostal za ziher doma, poklicali smo babico, da je prišla iz SG v MB, pa je bilo vse OK.

Vsekakor rajši vem, da če je moj otrok bolan, da me pokličejo - briga me za vse ostalo. Tudi meni znajo v službi zatežit, pa se na to požvižgam. Najprej otrok, potem vse ostalo.

P.s.: Jaz sem iz šole klicala starše, ker so njihovi otroci imeli uši, da pridejo po njih. Rekla sem tudi, da dokler uši ne odpravijo, naj otroci raje ostanejo doma. Bila sem deležna grdih pogledov, ampak mi je zato čisto ravno, ker sem s tem zaščitila druge otroke. 

(odgovor članu KODA)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
15.1.2006 0:53:41   
Naja30
frutka ima čisto prav. V vsakem primeru mora vzgojiteljica obvestiti starše, njihva stvar pa je, če pridejo po otroka takoj ali po službi. Vsak odgovoren seveda pride takoj, ko lahko, so pa tudi izjeme.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Trmast otrok
Čeprav ste šokirani, na otrokovo trmo nikakor ne odgovarjajte z jezo in kričanjem. Najbolje je, da otroku poskušate mirn...
Praznična okrasitev: Papirnate snežinke
photo
Papirnate snežinke so klasika za okrasitev doma pred prazniki. Z njimi lahko okrasite okna, vrata, jih obesite na luči ....

Ime za fantka
JAPE

Katero se vam zdi lepše ime?

Job (25%)

Julij (49%)

Jalen (26%)

Število vseh glasov: 182

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!