Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Izvidi ultrazvoka, mogoče noseča? 3.1.2006 11:06:48
|
|
|
|
Anonimen
|
znak, da bo prišla menstruacija je debela sluznica. Če imaš tanko, je še dolgo ne bo.
|
|
|
|
RE: Izvidi ultrazvoka, mogoče noseča? 4.1.2006 10:10:05
|
|
|
|
Anonimen
|
To pomeni, da bom kmalu dobila , in nosečnost lahko izključim??!!!
|
|
|
|
RE: Izvidi ultrazvoka, mogoče noseča? 4.1.2006 11:24:41
|
|
|
|
Anonimen
|
Draga Anonimna! če je sluznica maternice tanka (kot si napisala, da je pri tebi) potem to pomeni, da mesntruacije še DOLGO NE BO! In z ultrazvokom bi nosečnost opazili, se ti ne zdi?
|
|
|
|
RE: Izvidi ultrazvoka, mogoče noseča? 4.1.2006 11:55:02
|
|
|
|
Anonimen
|
Draga UnderEja! Si me razumela narobe. Prejšnji mesec sem imela tanko sluznico, ta mesec ko sem šla na ultrazvok (2 mesec klomifena) sem imela maternico povečano in odebeljeno, zato sprašujem, če je možno, da sem zanosila. Na ultrazvoku pa sem bila 25. dan ciklusa in takrat ginekolog še ni videl ničesar!
|
|
|
|
RE: Izvidi ultrazvoka, mogoče noseča? 4.1.2006 12:00:37
|
|
|
|
pupika
|
Jaz pa mislim, da imaš v času nosečnosti odebeljeno sluznico, no vsaj jaz sem jo imela ko sem imela IMN, in to je bilo moji G čudno, ker nosečnosti ni videla v maternici in je mislila, da sem dobila M ob rahli krvavitvi.
|
|
|
|
RE: Izvidi ultrazvoka, mogoče noseča? 4.1.2006 12:36:22
|
|
|
|
naja78
|
ob nosečnosti,ni pa vedno nujno,se maternica prične lepo debeliti in pripravljati najboljše za . zadebeljena je pa lahko tudi patološko,ker preveč mm ne sme bit,nevem pa kolk je meja.
|
|
|
|
RE: Izvidi ultrazvoka, mogoče noseča? 4.1.2006 12:49:52
|
|
|
|
Mijavček
|
kokr jaz vem, je sluznica maternice na začetku ciklusa oz. takoj po M najtanša in se postopoma debeli do M, torej je pred M odebeljena. Anonimna, če si bila prejšnji mesec na UZ bolj na začetku ali na sredini ciklusa, zdaj pa si bila 25.dan, potem je čisto razumljivo, da so drugačni rezultati. Ni pa seveda izključena niti nosečnost, samo 25.dan se o tem še težko govori pomojem, pa če je še ne vem kakšen UZ aparat. bo treba kar malo potrpet na žalost. takle mamo.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...
Ovulacija in oploditevOvulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Zadnje s foruma
Jaslice ali varuška
пеперутка16
Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?