|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   poporodna depresija?
3.1.2006 0:30:01   
Anonimen
Nisem si mislila d bom tut jest enkrat tkole pisala, zmeri so se mi smilile une revčke, k jih je mož pustu na cedilu. Ne vem, če je možno d mam poporodno depresijo (po 1 letu?!?), ampak sm ful zmatrana, k mali pingvin ponoč ne spi, čez dan se igrava, vmes k spi morm puspravlat - sej vem, to je čist normaln. Sam zdi se mi, d moj mož ni. Ponoč se kregam, d ga prepričam, nej še on mal vstaja, ko vstane se s tamalim pogovarja namest d bi ga nazaj uspaval. Zjutrej ni šans, d bi guspod kdaj vstal pa mene pustu spat - no ja, včasih ga odnese h tašči, pol me pa ob 9ih zbudi če gremo kam. Po bajti tut pomotoma ne puspravla, razen trikrat na let, pa še to ga morm dve ure hvalt - kregava se, k mu je preteško vzet iz umare majce, ne ba jih še pol po tleh stresu in seveda tm tut pustu...v glavnem, scufal se mi je že parkrat, pa sem rekla d bi rada šla, pa je reku nej kr grem...ne vem, al res jest težko prenašam vse skp, al je moj mož mal čez les? Ne bi rada glih družine razdrla zarad njegovih majc in nogavic po tleh, ampak sem tok sita puspravlat in ga prost eno in isto...
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: poporodna depresija?
3.1.2006 0:39:34   
Anonimen
Aja, še en popravek za zgori: ponoč se ne pogovarja zmeri, včasih prav agresivno nastopi (fak si zoprn...). sej ne zmeri, amapk mi je ful težko ko to slišim...

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   [Brisano sporočilo]
3.1.2006 9:08:47   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: poporodna depresija?
3.1.2006 10:36:01   
Anonimen
Ne, poporodne depresije po moje nimaš, si pa utrujena in zato še toliko bolj naveličana tega nespoštovanja s trani tvojega moža. Pa ti tukaj itak ne moremo nič svetovati. Če lahko prenašaš  tak odnos, potem ga pač daj, če in ko pa boš imela dovolj, boš pa šla. Res je hudo otroku "vzeti" očeta, ampak tak odnos za otroka ne pomeni nič dobrega. Sam se bo do svojega partnerja pozneje najbrž obnašal isto, ker se pač ne bo naučil spoštovati svoje matere. Prej pa seveda tudi do tebe. Hudo. Dedci neumni.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?