|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   prvi dan menstruacije!!??
2.1.2006 21:33:25   
ANDREJA*
prav lep pozdrav!
zdej pa sama več ne vem, pri čem semuser posted image . a mi lahko pomagate z vašim nasvetom???ne vem kateri je prvi dan menstruacijeuser posted image pa ne se mi smejati prosim.
že kako leto in pol imam najprej dva dni izcedek rjave barve....pol dan ali dva nič.pol pa sveža kri menstruacijauser posted image , vsaj jaz tako mislim.
z možem se že kakih 9 mesecev trudiva, da bi zanosila pa nama ne rata.jaz zdej ne vem več kako naj izračunam dan ovulacije z vsemi možnimi programčki, ki sem jih našla tu.

za kakšno pametno mnenje vam bom prav hvaležna.user posted image user posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: prvi dan menstruacije!!??
2.1.2006 21:49:16   
ona78
Pozdravljena Andreja,
tudi jaz imam najprej dva dni bolj rjavkast izcedek, šele tretji dan pa nastopi sveža
kri. Sama za prvi dan user posted image  štejem od krvavitve dalje (se pravi pri meni ta tretji dan)!!
Ti želim srečno 2006, pa čimprejšnjo user posted image !
lp

Srečno za tisto srečo, ki nekje čaka nate, za drobno in malo večjo, ki zaboli ko trči vate.

Srečno, za tisoč srečic, srečenosnih svetlih kometov,
za bližnje srečanje z nami, v orbitah srečnih planetov!!!

(odgovor članu ANDREJA*)
Neposredna povezava do sporočila: 2
2.1.2006 22:06:18   
sazi
Tudi meni se menstruacija začne bolj počasi. Kar se pa računanja ovulacije tiče - res ti nočem solit pameti, ker če se že dolgo trudita, si se najbrž že o vsem dokaj podrobno pozanimala, ampak vseeno; ovujacija ne nastopi pri vseh ženskah na isti dan cikluca. razlike so lahko precejšnje. Najlažje boš ugotovila, kdaj imaš ovulacijo s konstantnim merjenjem svoje telesne temperature - meni se je ob ovulaciji dvignila za več kot 0,5 stopinje C. Je pa pomembno, da si temperaturo izmeriš vsak dan, preden vstaneš iz postelje, ker že najmanjša aktivnost lahko spremeni tvojo telesno temperaturo za kakšno desetinko in ti tako pokvari rezultat.
Oprosti, če vse to že veš, ampak na temo ugotavljanja ovulacije je to najnatančneje, kar sem kje zasledila (je enkrat pisal Pušenjak, se mi zdi).

(odgovor članu ANDREJA*)
Neposredna povezava do sporočila: 3
2.1.2006 22:34:55   
ANDREJA*
hvala punce.samo sem medicinska sestra pa mi ne rata, da bi vsak dan vstala ob isti uri.......še spat ne morem zato sem opustila misel na merjenje bt...bom možu rekla, da nič ne pomga, naj raje računa vsak drug dan...........včasih mal spustiva, ker fizično nisem prisotna..............sem v službi.grrr...user posted image edina metoda je pol, da nič ne spustimo....................user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image možu bo všeč..
lep pozdrav

(odgovor članu sazi)
Neposredna povezava do sporočila: 4
3.1.2006 8:16:24   
Monika79
hallo Andreja user posted image

Jaz bi še tudi na to temo nekaj rekla, glede BT, sem prebrala in premišljevala in ..... glede te BT user posted image .
Ni nujno, da si jo vsak dan ob isti uri meriš, pomembno je le-to, da vsaj minimalno 6 ur spiš, da se telo za teh 6 ur umiri in se spočije, pa se potem pokaže prava BT.
Toliko sem mislila samo dodati, sem pa si merila BT prejšnji mesec, pa mi je točno napovedala user posted image , tako, da nadaljujem z njo, čeprav se mi zdi, da ti telo bolj natančno pove kdaj so O dnevi, kajti, pri meni je beli tok povečan in se pokaže bolj voden, traja pa maksimalno 3 dni, pa nič več.
Želim ti čimprejšnjo user posted image , pa seveda je najboljša taktika - vsak drugi dan user posted image user posted image , pa nimaš kaj zamudit user posted image user posted image user posted image

lp Moni user posted image

16.11.2006 sem postala MAMA mojemu zakladku Kaji.

Preden je bila spočeta - sva si jo želela,
še preden je bila rojena - sva jo ljubila,
in komaj se je rodila - bi zanjo umrla.
TO JE ČUDEŽ ŽIVLJENJA!

M.Hawkins

(odgovor članu ANDREJA*)
Neposredna povezava do sporočila: 5
3.1.2006 17:04:59   
yennika
Andreja, ne mi zamerit, tudi jaz sem dms, veliko dežuram(5-7x/mesec) in mi je ravno tako ratalo merjenje bt!

Sam voljo moraš met!
Kot je rekla Moni, merjenje je najmanj težko kar lahko zjutraj naredim! Pa še pravilno napove  O in M!

Tudi zanosila sem prvi mesec merjenja!user posted image

lp

"Bilo je seme, bil je popek, zdaj cveti najlepši cvet."
1.9.06 sem dobila najlepše ime - mamca!
5.5.09 je našo družino izpopolnil še en član.
Sedaj sem doma med tremi mušketirji-in lepo mi je!

Življenje je tukaj in zdaj!

(odgovor članu Monika79)
Neposredna povezava do sporočila: 6
3.1.2006 17:11:00   
Sulfinija
Ojla!!!!!!

Tudi jaz imam vedno pred M malo rjavega izcedka,za M pa vedno začnem šteti ko se pojavi sveža kri,to je prvi dan redne M.

LP Mojcauser posted image user posted image user posted image

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu yennika)
Neposredna povezava do sporočila: 7
4.1.2006 18:50:40   
Suana
prvi dan user posted image ,jaz vedno štejem takrat ko se pojavi kri!!nič prej!!!!tako mi je tudi povedala moja ginekologinja!!
lp suzana

(odgovor članu ANDREJA*)
Neposredna povezava do sporočila: 8
5.1.2006 7:26:32   
A_A
Tudi pri meni je podobno kot pravijo punce.
Imam en ali dva dni izcedka in postanem vsa napeta, napihnjena, glavobol imam obvezno, sem tečna in kr nekaj bi grickala "junk food" (PMS). Za prvi dan M štejem tisti, dan ko se ulije sveža kri. Prvi dan imam hude bolečine, naslednji dan potem pa bolečina mine, M traja še tri dni in to je to.

Sreča in zadovoljstvo sta v nas samih.

(odgovor članu Suana)
Neposredna povezava do sporočila: 9
5.1.2006 16:20:27   
macca
Sveža kri pomeni začetek M, tako mi je rekel moj G. Tudi jaz sem bila zaradi tega v dvomih, kajti tudi meni se najprej pojavi rjav izcedek, ki traja dan ali dva, včasih ga pa tudi ni. BT pa je dobro  meriti vsak dan ob istem času, res pa je da moraš spati vsaj 6 ur, pa vse vpliva na temperaturo: prehlad, že majhne količine popitega alkohola, stres... Lp

(odgovor članu A_A)
Neposredna povezava do sporočila: 10
5.1.2006 16:58:10   
Anonimen
Punce pozdravljene!
Rabim vašo pomoč, ker sem se malce izgubila v vseh teh podatkih o BT in krvavitvah "pred/po/med" user posted image ...user posted image   Na 28. dan ciklusa sem na papirju opazila rozasto sluz in potem ves dan nič. Pa naslednje jutro malce rjavkastega izcedka - spet samo na papirju in danes isto. A je možno, da je tako pozno vgnezditvena krvavitev, ali je samo najava user posted image , kot pišete zgoraj? Se pa to dogaja v razponu 8-12 dni po odnosu. Aja, pa ZELO neredne cikluse imam (30-45 dni).
Danes je 30 dan ciklusa. Testa še nisem naredila, ker je - glede na nereden ciklus verjetno prezgodaj.
Hvala!
Pozdravček vsem user posted image

(odgovor članu macca)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
5.1.2006 18:00:32   
matahari
Draga žabonka,
s temi izcedki je kar groza - tudi meni se to dogaja.Sicer nisem čisto sznanjena z tvojo situacijo vendar sen ena tistih, ki vsak mesec trepetajo v duši in si želijo, da user posted image  nebi bilo...Pojavljajo se zneki, pravi nosečniški..napete boleče prsi, napet trebuh, celo slabost..potem čez par dni pa user posted image  user posted image
Kako dolgo pa že vidva delata na projektu user posted image ?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 12
5.1.2006 18:13:27   
ANDREJA*
yennika, žal ne vem, če mi kdaj rata iz nočne spati 6ur..........bom si pa vseeno začela meriti BT.upam, da meni tudi rata .......če je problem samo  v meritvah bt...user posted image user posted image . vsem pa hvala za odgovore

(odgovor članu matahari)
Neposredna povezava do sporočila: 13
5.1.2006 19:06:12   
Anonimen
Hej matahari, hvala za odgovoruser posted image . Midva delava na projektu user posted image  od septembra lani. Poskušam si pomagati z merjenjem BT, čeprav ni kaj dosti efekta zaradi doooolgih ciklusov...
Upam, da nam bo vsem kmalu ratalo in da bo leto 2006 za vse nas res SREČNO! Koliko časa pa vidva čakata na user posted image ?

(odgovor članu matahari)
  Neposredna povezava do sporočila: 14
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.