|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   flekasta in suha koža
2.1.2006 18:36:30   
Sandra*
Oj!

En pozdravček vsem. Sem v 10 tednu in sem usa flekasta po obrazu, obup, pa tolk lepo kožo sem mela, pa še čist suha je mažem se z vsemi možnimi kremami pa nič.

A ma katera kakšen dober nasvet?

Pa še eno težavico imam: kar naprej sem smrkava. Kaj mi bo pomagal?

Lp, sandra
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: flekasta in suha koža
2.1.2006 20:46:30   
Jančika_
Mene so v prvih tednih napadli mozolji, zdaj se stanje umirja. Tudi v prvi nosečnosti je bilo tako. Počakaj še nekaj tednov, verjetno se bodo hormoni malo umirili in bo boljše.

Sluznica pa med nosečnostjo nabrekne in je bolje prekrvavljena, pa je tudi izcedka več (tako iz nosu kot tudi iz nožnice). Normalno stanje, čeprav je zoprno.

(odgovor članu Sandra*)
Neposredna povezava do sporočila: 2
2.1.2006 21:06:37   
KMALU

Ponavadi se v nosecnosti koza spremeni. Ce imas mozolje, takrat izginejo in obratno..
Jaz sem mela prve tri mesece kar nekaj problemov z mozolji, potem pa se je stanje umirilo...
Zal ni recepta ali zdravila.. Tolazi se da ce ne prej, bo boljse ko rodis...

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 3
2.1.2006 21:08:24   
bobek05
Veš, da stare vraže pravijo, da če ima ženska med nosečnostjo problematično kožo (mozolji, suha koža, itd...), da nosi punčko user posted image  user posted image

Pri meni je najbolj pomagala krema od Nivea, ki je posebej za suho kožo in fajn vlaži.. Sicer pa nisem imela problemov s kožo, pa imam fantka user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 4
2.1.2006 21:13:17   
KMALU
A to pravijo? Vidis, jaz bom pa fantka dobila pa sem imela na zacetku probleme... user posted image

Sicer pa - mogoce pa UZ laze... Pred dvema tednoma je kolegica po treh UZ- nuhalna, morfologija, itd. in napovedih da bo dobila fantka, rodila puncko...
Bila je cisto sokirana, saj je bila psihicno pripravljena na fantka pa se vse je v modrem kupila... user posted image

Ne vem kako se to dandanes sploh se lahko zgodi...user posted image

(odgovor članu bobek05)
Neposredna povezava do sporočila: 5
2.1.2006 21:25:51   
bobek05
KMALU, za tiste, ki bi NAJ rodile punčko velja, da imajo večji del nosečnosti probleme s kožo, ne samo na začetku... Jaz sem npr. na začetku imela mozoljčke na hrbtu user posted image  user posted image pa so izginili, kasneje pa nobenih problemov več...
Tiste, ki bi NAJ nosile punčko, baje tudi nosijo precej VEN  in trebuh je bolj "špičast" (jaz jih poznam kar nekaj in so vse rodile punčko user posted image )... jaz sem nosila precej nizko in moj trebuh je bil obupno okrogel user posted image Pa saj pravim, same vraže, ampak moja babica je že odkar sem zanosila trobila, da bom imela fantka - baje da ona to vodi (na koži, pa kako sem nosila, itd.)..

(odgovor članu KMALU)
Neposredna povezava do sporočila: 6
2.1.2006 23:59:06   
lelaval
Jaz pa sem v nosečnosti prav cvetela. user posted image user posted image user posted image  Moja koža ja bila kot otroška ritka - lepa gladka. Mogoče se tudi tebi popravi  in za kak mesec boš tudi ti cvetela.

(odgovor članu Sandra*)
Neposredna povezava do sporočila: 7
3.1.2006 0:41:50   
kofetek2010
v prvi nosečnosti sem bila mozoljasta kot, da sem v puberteti user posted image  in rodil se je user posted image
letos sem bila brez mozoljčka in rodila se je user posted image  user posted image

tko, da vraže user posted image  

sem pa letos na dopustu dobila na licu en flek, ki je spreminjal obliko od okroglega do srčkastega in po kakšnih 2 mesecih je izginil user posted image
in v pordnišnici je mož, preden sem šla rodit, opazil na mojem vratu ful velik flek cca. 5x 10 cm, ki je bil ful temne barve (kot koža črncevuser posted image ) in ta flek mi je šel včeraj obrisat s tonikom, a pekel je kot user posted image  - upam, da se ne vrne user posted image

če imaš ful suho kožo prosi svojega osebnega zdravnika, da naj ti napiše recept za kremo iz linole in olivnega olja - dobiš na recept in ni potrebno nič plačat user posted image  

(odgovor članu lelaval)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Zgodbe malih junakov: Potrjen je bil sum p...
photo
Spomnim se, da osebju v porodni sobi nisem želela povedati, kako bo fantku ime, saj sem želela, da je najprej postopek m...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?