Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: MOŽEVA PRIJATELJICA ALI KAJ VEČ... 4.1.2006 22:59:11
|
|
|
|
tins
|
Odovor je pomoje čisto preprost in nič spletkarski: kot je že napisala ena prej: isti MSG je poslala 100 ljudem (jaz tud ne pišem 20 ljudem vsakemu drugačnega).LP
|
|
|
|
RE: MOŽEVA PRIJATELJICA ALI KAJ VEČ... 5.1.2006 10:13:05
|
|
|
|
Anonimen
|
A ce bi slucajno bila kaj vec... mimogrede.. a je mozno kaj vec, od prijateljstva? ... bi pa ti imela razlog, da ga ne ljubis vec?? Hecno a ne? Ce bi se res tako zgodilo.. potem je cisto vseeno, ce ga ta trenutek prenehas ljubiti.,. ker je vse brez smisla.. ker najvaznejsega cloveka ne ljubis.. SEBE! Kaksen razlog imas, da se tako mocno zanemarjas?
|
|
|
|
RE: MOŽEVA PRIJATELJICA ALI KAJ VEČ... 5.1.2006 11:22:47
|
|
|
|
Anonimen
|
o.k. le kam mene potem ktera od punc mojih kolegov uvrsti, ker sem vsem v imeniku, razen posl. partnerjem poslala naslednji sms: V letu 2006 ti želim sreče, zdravja, uspehov, mal norosti in mnogo ljubezni vseh vrst, oblik, barv in položajev... Niti pomislila nisem, da bi ga kdo drugače razumel kot hec...pa da bi pisala za družine in podobno posebej , napišeš enga, pa pošlješ vsem...saj se ve, da velja tud za vse drage...vsaj upam. Osebno mislim, da je ženšče poslalo tist sms velo ljudem. Ampak ne razumem kako te lahko to tako skrbi? A so bile kake 'neumnosti' v preteklosti, da se je tvoje zaupanje tako skrhalo?
|
|
|
|
RE: MOŽEVA PRIJATELJICA ALI KAJ VEČ... 5.1.2006 13:08:59
|
|
|
|
tanikaa
|
Meni pa se zdi, da so vsa ta voščila za novo leto iz leta v leto vedno bolj osladna. In po pravici povedano, niti enega takega nisem prebrala, niti na gsm-u niti v meilu. In niti enega nisem poslala naprej. Vse je preveč pocukrano. Moje edino voščilo je bilo, da želim v letu 2006 vsem skupaj vse naj in vsem sem se zahvalila, da so del mojega življenja. Konec. Pika. Nobenih snežink, romantike ... Tako da, draga moja, gre verjetno samo za še eno pocukrano voščilo, ki ga jaz verjetno ne bi niti prebrala, kaj pa še, da bi si belila glavo. Sicer pa priznam. Moj meni večkrat pogleda moja sporočila ko jih dobim. Ker se mi včasih enostavno ne da vstati s kavča, da bi pogledala kdo in kaj mi je pisal. In tudi obratno je. Tudi jaz njemu preberem. Celo to novoletno jutro sem prebrala približno 10 njegovih sms-ov, ker je on pač spal. Pa ni nobene panike zaradi tega pri hiši. Jaz zaupam njemu in on meni. Sicer kako bi drugače lahko živela skupaj.
|
|
RE: MOŽEVA PRIJATELJICA ALI KAJ VEČ... 5.1.2006 13:21:58
|
|
|
|
Nasy
|
ojoj..pa ne delaj iz muhe slona, no..kot so ti že vse pred mano povedale, je letos bilo res groza s temi voščili..na srečo morda malo manj kot lani ali pa niti ne.. sploh pa, če te tako matra, ga povprašaj,a ne!
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?