Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: CENE KMETIJSKIH ZEMLJIŠČ 2.1.2006 12:39:31
|
|
|
|
soncece24
|
poglej malo po straneh nepremičninskih agencij. Odvisno je tudi od tega kje zadeva je in kako je velika. Ko sem jaz gledala parcele so se cene negradbenih gibale v okolici mb tam od 700.000 do 1,5 mio, predvidevam, da rabiš zaradi davka čim manjšo ceno, tak da si malo poglej na netu kolko je najnižja, pa daj še malo manj (ker ne gre za tržno vrednost, ampak dejansko).
|
|
RE: CENE KMETIJSKIH ZEMLJIŠČ 2.1.2006 12:56:50
|
|
|
|
india
|
Problem je v tem, Sončece, da najdem samo cene gradbenih ali kmetijskih 1. kategorije, jaz pa rabim kmetijsko 4.kategorije, res pa, da rabim čimnižjo vrednost.
|
|
|
|
RE: CENE KMETIJSKIH ZEMLJIŠČ 2.1.2006 13:12:37
|
|
|
|
soncece24
|
po moje je najboljše, da jutri zjutraj pokličeš na kako agencijo, oni morajo vedet kolko je cena/kvadratni meter. Al pa če se bo javu tu kdo, ki ma malo več pojma, ker jaz ne vem niti kaj je razlika med kmetijskim 1. in 4. kategorije??
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?