|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   eterično olje v vrtcu
2.1.2006 10:22:34   
Skabi
NAša vzgojiteljica je čisto nora na eterična olja. V vrtcu imajo skoraj vedno prižgano tisto lučko, ko na vrh nakapaš dišavo. Vačih meta, včasih cimet, včasih kaj drugega. Največkrat to naredi pred spanjem.
Saj to meni tudi diši, samo ona pretirava. Pa nekje sem prebrala, da za otroke (tu so otroci od1,5 do 4 let) eterična olja niso najboljša (možnost alergij????)
Je še v kakšnem drugem vrtcu tako?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: eterično olje v vrtcu
2.1.2006 12:32:27   
borovnička
Pri nam že ni tako. Pri nam so stroga pravila že glede čistil, kaj šele kaj takega. Da ne govorim o kremicah za otroke. Dajanje zdravil otrokom je strogo prepovedano, razen, če za to posebej zaprosi starš. Na tvojem mestu, bi jo opozorila, ker že nas starejše začne glava bolet od teh čajnih lučk, kaj šele otroke, sploh če s tem, kot praviš, pretirava.

Pozdravček user posted image

(odgovor članu Skabi)
Neposredna povezava do sporočila: 2
2.1.2006 12:46:23   
Metuljčica04
V jaslih,kjer hodi moja deklica jih tudi uporabljajo pa nimam nič proti, ravno nasprotno,malo kje v vrtcu doživiš kaj takšnega.Tudi jaz doma uporabljam pa ni nič narobe,ravno obratno.  Glede na tvoje razmišljane pol tudi parfuma ne bi smela uporabljat,krem za telo,vodice po britju,osvežilcev,čistil,........

L.p.!user posted image

Življenje je igra,igrajte jo!
Življenje je izziv, sprejmite ga!
Življenje je sen,uresničite ga!

(odgovor članu Skabi)
Neposredna povezava do sporočila: 3
2.1.2006 13:25:24   
Cikica
Pri nas tega ni,vsaj mislim da ne.Nikoli nisem videla da bi imeli to prižgano.Sicer pa mogoče to ni tako slabo da jim to naredi pred spanjem,lažje zaspijo.Ali?Jaz to doma naredim samo ko je našuser posted image bolan,vendar samo Evkaluptusovo olje da lažje diha,še posebej pa če ima zamašen nosek in pomaga.

user posted image

Na zaljubi se v nekoga,s katerim lahko živiš,
zaljubi se v tistega,brez katerega ne moreš živeti.

Mi pa bomo imeli še enega,jupiiiii

http://alen2004.moj-album.com/

(odgovor članu Metuljčica04)
Neposredna povezava do sporočila: 4
2.1.2006 15:42:24   
frutka_
Jaz sem ga večkrat uporabila, sploh zdaj v tem času, ko otroci več kašljajo. Občajno sem ga prižgala pred počitkom, da so noski lažje zadihali. V pogovoru sem večkrat to omenila tudi staršem pa ni nikogar motilo. Meni se zdi, da jim s tem delam uslugo ne pa da jim škodi...par kapljic olja in svečka pred spanjem ne škodita nikomur, sploh če upoštevaš, da je prostor velik in se vonj  porazgubi. Če pa meniš, da je to moteče  morda previdno vprašaj zakaj toliko tega. Aja, tudi jaz sem uprabila evkaliptusovo olje.

Borovnička, ne vem kaj imajo čistila opraviti z eteričnimi olji?! Čistila so čista kemja, medtem ko so eterična olja naravna. Valda, da so čistila (razen razkužil) prepovedana.
Tudi dajanje zdravil je seveda prepovedano, SPLOH če prosijo starši. Bolan otrok spada domov in ne v vrtec!

(odgovor članu Skabi)
Neposredna povezava do sporočila: 5
2.1.2006 16:01:18   
borovnička
Frutka, čistila nimajo nič z eteričnimi olji. Mogoče sem se narobe izrazilauser posted image . Hotla sem samo to povedat, da kar se otrok tiče so v našem vrtcu zelo stroga pravila kaj uporabljati in kaj ne. Samo primerjava, nič drugega! Ker včasih niso dajali toliko pozornosti na te stvari, danes pa se marsikdo ob vsako malenkost spotakne, verjamem, da vse v dobro otrok.

Pozdravček user posted image

(odgovor članu frutka_)
Neposredna povezava do sporočila: 6
2.1.2006 16:48:31   
eva1
Jaz doma vsak dan prižgem svečko ali dve-meni vsepovsod diši...če ne druga imam skoz prižgan glade...sedaj ko je mali bolan pa velikokrat nakapam od justa kaplice 31 in se mi zdi, da se lažje diha...mene vem, da nebi nič motilo-no edino, če bi se res pretiravalo!

(odgovor članu borovnička)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   [Brisano sporočilo]
2.1.2006 17:14:23   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Skabi)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kdaj je čas za kahlico?
Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...
7 stvari, ki jih počnejo inteligentni otroci
Inteligentni otroci včasih počnejo neobičajne stvari. To je 7 najbolj pogostih.

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?