|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: mlajši partner
4.1.2006 14:44:27   
k1
moj mož je 5 let mlajši, ampak ti povem, da je bolj zrel in odgovoren kot marsikateri starejši. je pa res, da je razlika ali sta par pri 20/25 ali pa pri 32/27. do sedaj nama je funkcioniralo, upam da bo tako tudi naprej.

lp

(odgovor članu Joe)
Neposredna povezava do sporočila: 26
4.1.2006 18:41:22   
Annny

Če pogledam objektivno, imam proti taki zvezi kar nekaj presodkov..
Otrok bo dejansko še zelo mlad ostal brez očeta (če ta ne bo dočakal ravno 100 let), ko bo punca v 'najlepših letih', bo njen partner počasi na vseh področjih (mentalno, telesno) začel pešati..
Ne rečem, da zdaj ni vse lepo in prav...ampak jaz bi na njenem mestu razmislila o prihodnosti in o vseh posledicah. Jima pa želim vso srečouser posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: marusa05

evo,berite zdaj to:
moja prijateljica je stara 21 let,njen mož pa 51 let(30 let razlike).Kako funkcionirata?Videti je,da krasno.Imata 1 leto starega sinčka in res je videti,da so zelo srečni.na začetku,ko se je razvedelo za to zvezo.so bila v glavnem enotna mnenja ,da bo itak kmalu konec ,pa še kar traja ,traja...
Povedati sem hotela ,da leta niso ovira.
pa lep pozdrav  

(odgovor članu klepetka)
Neposredna povezava do sporočila: 27
6.1.2006 15:47:16   
Pi-kica 1
Moj mož je sedem let mlajši od mene in zaenkrat se še vedno čudovito razumeva. Moram pa prizanti, da včasih z nelagodjem pomislim na prihodnost, ko bom prišla v meno, on pa bo moški v najboljših letih? Me pa vedno potolaži, ko me dajejo taki dvomi, naj mu samo kup oldtimerjev pustim, pa bo vse v redu (to je namreč njegov konjiček)

LP

Pi-kica

(odgovor članu Annny)
Neposredna povezava do sporočila: 28
6.1.2006 17:56:27   
Anonimen
Hja, moja sestra ima 3.leta mlajšega in se kar fino počuti user posted image

(odgovor članu Pi-kica 1)
  Neposredna povezava do sporočila: 29
6.1.2006 18:23:17   
baguSka
Tud jst poznam par, k je ona stara 32 on pa 22. Na ven sploh ne kažeta razlike v letih, v razmišljanju tud ne... Men se zdita odličen par, verjetno pa imata kakšno težavico, kot jih imamo tudi vsi drugi. Zato tud jaz ne vidm ovir, če je ljubezen prava. To je par z očitno razliko v letih. Če pa govorimo o manjši razliki cca 2-eh let, pa sta dokaz za trden zakon moja starša, ki sta skupi dala marsikaj in sta še danes po 30-ih letih skupi. :))

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 30
30.1.2006 17:47:13   
nina6
Jaz osebno nimam pomislekov pri majhnih starostnih razlikah.Pri večjih pa.
Ravnokar me je zapustil partner star50, jaz jih imam 37,njegova tanova pa 30.???

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 31
30.1.2006 19:11:07   
Mariposa
Ma jaz sem spet pri prepričanju, da jih čez starejše niuser posted image user posted image

Ko tonemo, je najbolje, da potonemo prav do dna,
saj se lažje odrinemo kvišku, če se najprej dotaknemo tal.

(odgovor članu nina6)
Neposredna povezava do sporočila: 32
31.1.2006 8:20:14   
Anonimen
Tukaj ti pisejo samo tiste, ki so se relativno mlade.. in ziher v tem obdobju vse krasno laufa.. celo bolj kot ce bi bilo dekle mljase..
Tam do 5 let.. gor dol.. ni obicjano nikoli nobene posebne panike..

Ce pa je razlika vecja.. in ce starejsa zenska ne skrbi za svojo kondicijo, telo in duha.. pa lahko postane problem.. kar lahko postane tudi v primeru iste starosti, ce eden preneha skrbeti za svojo kondicijo... tko da odgovor ti je nemogoce dati... so taksni in drugacni primeri.. vse pa je odvisno samo od vaju...

Ce bi jaz lahko recimo izbiral.. bi do mojega 30-35 leta imel malo starejsno od sebe.. po 35 letu pa malo mlajso.. in kasneje se bolj mlado.. user posted image user posted image user posted image
Ta trenutek so mi najbolj vsec zenske tam od 27 do 35.. ceprav nekatere pri 35 ze strasno zmahano zgledajo.. nekatere pa neverjetno dobro.. tko da vse je odvisno od posameznice..
Mi je pa zlo pomembno da bi videl zensko popolnoma brez dodatkov..

(odgovor članu Joe)
  Neposredna povezava do sporočila: 33
31.1.2006 9:01:04   
tanikaa
Moj dragi je 3 leta mlajši od mene in je bolj zrel od vseh prešnjih, ki so vsi po vrsti bili starejši od mene. Skupaj sva 4 leta.

Je** se mi za vse in vsakogar.

(odgovor članu Joe)
Neposredna povezava do sporočila: 34
31.1.2006 9:12:38   
LARIKA
Ne vem zakaj kompliciraš zardi let!? Sama v tem ne vidim nobene težave. Če vse laufa,če je kemija,če je ljubezen,..ni ovire user posted image

(odgovor članu Joe)
Neposredna povezava do sporočila: 35
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?