Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: A se je že kateri zgodilo? 1.1.2006 21:53:51
|
|
|
|
mojcadamijan
|
Tudi jaz sem imela napade joka-to je zaradi hormonov-saj mine
|
|
|
|
RE: A se je že kateri zgodilo? 1.1.2006 21:56:01
|
|
|
|
total
|
Nosečnice so zelo občutljive in menjajo razpoloženje vsako uro,tako da ni to nič narobe.Jaz sem jokala drugi dan,ko sem prišla z otročkom domov,ker so moj ati in sestra šli domov,čit brezveze,dober da sem mela mami cel teden pri sebi,drgač ne vem kaj bi
|
|
|
|
RE: A se je že kateri zgodilo? 1.1.2006 22:22:24
|
|
|
|
Anonimen
|
Ja, tudi pri meni bi lahko nastalo eno novo morje, če bi vse pretočene solze iz nosečnosti zbrala skupaj.
|
|
|
|
RE: A se je že kateri zgodilo? 2.1.2006 0:02:57
|
|
|
|
lelaval
|
Ja, to je vpliv nosečniških hormonov. Jaz sem tudi bila bolj občutljiva, po porodu pa pravo "cmeravo bitje". Ampak ne skrbi, to je popolnoma normalno in mine.
|
|
|
|
RE: A se je že kateri zgodilo? 2.1.2006 0:33:31
|
|
|
|
AishaM
|
Priznam, da si nisem mislila, da zmorem toliko jokati kot v času te moje nosečnosti. Sem v 8. mesecu in priznam, da se včasih kar jočem in jočem... Pa so verjetno res krivi le hormoni, saj je sicer vse ostalo OK. Me pa res zanima, kako bo po porodu...
|
|
|
|
RE: A se je že kateri zgodilo? 2.1.2006 14:48:02
|
|
|
|
dulcinea
|
Meni se pa to dogaja, odkar jemljem KT. Fantu se verjetn čudn zdi k se začnem kar za prazen nič, sam sem mu povedala, da sploh ne vem, zakaj se mi to dogaja in da prej nisem nikoli jokala za prazen nič. Sklepam, da je to stranski vzrok KT, kot tudi to, da hodim vsako noč lulat (s čudnim vonjem).
----------------------------------------------------------------- Otroci so vredni najboljšega, ker so otroci in iz nobenega drugega razloga. Svoje dostojanstvo in svojo vrednost imajo preprosto zato, ker so.
|
|
|
|
RE: A se je že kateri zgodilo? 2.1.2006 14:50:45
|
|
|
|
dory
|
O ja...pri meni se je razpolozenje drasticno menjalo...pet minut neznanske srece, se je naslednjih pet minut sprevrglo v neutolazljiv jok...kr neki
|
|
|
|
RE: A se je že kateri zgodilo? 2.1.2006 15:00:24
|
|
|
|
KMALU
|
meni se to sicer ni zgodilo, tudi nekih nihanj v razpolozenju nisem nimam, ampak pravijo, da se dogaja... ni razloga, da se sekiras...
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 2.1.2006 19:01:04
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: A se je že kateri zgodilo? 2.1.2006 20:58:27
|
|
|
|
Anonimen
|
Jz pa sem se zjokala samo enkrat in to samo zaradi "domotožja", ker sem se namreč sredi nosečnosti preselila k fantu v drug kraj, pa sem pogrešala staro okolje. Kakršnih koli drugih jokavih trenutkov ali menjavanja razpoloženja ni (bilo). Sem pa bila občutljiva in jokava, ko sem jemala KT. Takrat sem se za vsako malenkost cmerala.
|
|
|
|
RE: A se je že kateri zgodilo? 2.1.2006 23:20:28
|
|
|
|
Margareta
|
Imela! napade joka namreč. Z mojim sva se skupaj vozila iz službe, ponavadi je prišel pred mano in me kakšno minutko počakal pred službo - v glavnem jokati sem začela že, ko sem zagledala njegov avto. Pa zaradi takih stvari, da me je kar malo sram, če se spomnim za nazaj.
|
|
|
| Stran: [1] |
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?