|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
1.1.2006 15:09:06   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: premalo lula?
1.1.2006 15:43:26   
Sofi
Če bi šlo za vnetje, bi se vonj urina spremenil, začel bi smrdeti.
Mogoče pa premalo mlekca dobi, poskusi si ga izčrpati, da vidiš kakšno je stanje. Pa vročino mu izmeri, mogoče mu primanjkuje tekočine, najboljše, da ga večkrat pristaviš k prsim, če ga izključno dojiš in čajčka še ne prakticirata.

LP

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   [Brisano sporočilo]
1.1.2006 15:52:55   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Sofi)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
1.1.2006 18:40:07   
anckabancka
Tudi jaz sem po dojenju opazila, da če stisnem bradavico, mleko kar špricne. Pa sem si ga enkrat, ko je bil pri dojenju ful nemiren, za foro izčrpala. Bilo ga je bore malo (20-30ml). Tako, da to špricanje mleka sploh ni merilo, da ga imaš dovolj. Poskusi si ga iztisnit kar na roke in boš videla, koliko ga je.
Vendar ne obupat, če ga res ni veliko. Jaz imam vsake toliko časa krize z mlekom, pa mi pomaga: pogostejše pristavljanje, počitek, dobra hrana, čajčki za dojenje... Mali  bo star 6 mesecev pa se večino še dojiva. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4
1.1.2006 18:52:10   
thunder
Jaz se nebi ravno strinjala s tabo anckabancka kar se stiskanja mleka tiče - če si ga ne znaš stiskat to ni merilo. Jaz imam mleka na hektolitre, če si ga grem pa stiskat mi uspe stisnit le 20 ml. Nalin moj sonček je star 2m in pol pa ima tudi tu in tam manj polulane pleničke - men je merilo da je zadovoljen in da se ok redi. Sicer boš pa tako imela kontrolo pri 3m in boš točno videla na čem si. Samo ne dvomit vase pa veliko pij in jej in vse bo ok.

Vse lepo v letu 2006!

Neposredna povezava do sporočila: 5
1.1.2006 22:08:11   
PBJ
Stiskanje ali izčrpavanja NI merilo za količino mleka. Jaz sem imela zobnega kirurga, ko je bil mali star 3 mesece in sem si za vsak slučaj mleko izčrpala. Prvih 15 minut črpanja je priteklo komaj kaj mleka, tako da me je že roka bolela in mi je bilo že vse malo čudno, potem pa je začelo tečti in načrpala sem si ga čez 200 ml. S črpanjem se je treba kar precej truditi, sploh kadar prsi tega niso vajene. Otrok še zmeraj po črpanju lahko izsesa iz prsi mleko, četudi s črpalko ne bi nič priteklo.

Nalin, mislim, da te zaenkrat še ne rabi skrbet - sploh če je otrok videti zadovoljen. Zdaj bosta verjetno v kratkem  imela posvetovalnico in boš videla, kako je napredoval.

user posted image

Čudeži se dogajajo, samo prepoznati jih je treba znati...

(odgovor članu thunder)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   [Brisano sporočilo]
2.1.2006 11:56:30   
Brisani uporabnik

(odgovor članu PBJ)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Zanimivosti o novembrskih otrocih
Pričakujete oziroma imate novembrčka doma? Ste morda vi rojeni novembra ali kdo drug od bližnjih oziroma prijateljev? Po...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?