Gina
|
Ne vem, včasih se mi je zdelo, da so moški tako kot ženske. POtem sem ugotovila, da jih je dosti, ki enostavno rabijo svojo svobodo, da morajo malo okrog šetat, da se nafilajo. Enostavno so nervozni, če so ves čas doma. Ko si mlad, ti je ogromno do tega, da si ful veliko skupaj, sploh ženske smo take. Z leti pa rabimo tudi ženske svoj mir, se mi zdi, ali pa sem samo jaz take sorte. Potem obstaja še druga možnost, mogoče se ti ne nafilaš takrat, ko sta skupaj. Jaz sem včasih mislila, da mi ful veliko pomeni to, da sva z mojim ogromno skupaj. Ampak navsezadnje sem ugotovila, da kolikor sva bila skupaj, da je bilo premalo. Zakaj? Ker očitno tistega glavnega pa nisem dobivala od njega, kar bi rabila, pa sem to zamešala s tem, da sem si želela biti količinsko ful skupaj, da bi nadoknadila ostalo, kar mi je falilo (pogovori, crkljanje..). A si se že kdaj pogovorila z njim, zakaj to dela? Saj bi ti najbrž povedal. Čas, ki si ga je izbral, enostavno ni primeren, prav gotovo. Ampak po moje ga mora nekaj konkretnega matrat. Zakaj bi bil sicer slabe volje in tečen? Vprašaj ga, kaj je. Lahko je kaj od zgoraj napisanega, lahko pa je kaj tretjega. POtem je pa spet vprašanje, lahko ti bo povedal, lahko po ne. Ampak probat ni greh. Če ga boš napadla, ti zihr niti povedal ne bo, če pa boš prijazna, pa mu rekla, da ti je hudo, ker se slabo počuti, če mu lahko pomagaš, pa obstaja možnost, da kaj izveš. Odvisno, kaj bi rada dosegla. Lahko pa se kujaš, ignoriraš, si jezna....samo ne vem, kaj se s tem doseže.... Lahko pa je seveda tudi kaj od možnosti, ki so jih povedali predhodniki. V tem primeru je pa bolj sranje. Ampak ni rečeno, da je to.... kaj pa vem.
|