Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Prijateljica je v bolnici! 31.12.2005 13:56:11
|
|
|
|
Anonimen
|
Ravno sem izvedela,da je morala moja dobra prijateljica v bolnico. Naj bi jo nekaj zvijalo po trebuhu,je šla k zdravniku,od tam pa v bolnico. To verjetno ne bi bilo nič hudega,če ne bi bila ona "bolana". Namreč,namerno je začela hujšati v 1.letniku sr.šole in sedaj,pri 22.letih je kot okostnjak-dobesedno so je same kosti. POleti mi je rekla,da ima 38 kg,bogve koliko jih ima sedaj. Še vedno je vsak dan hodila na aerobiko in na fitnes,ko je bila pri nas na obisku,je hotla vedno samo kavo in bonbone,pa čik v usta. Že v sr.šoli je doma lagala mami,da v šoli je,nam je pa rekla,da bo doma kosilo jedla. In enkrat me je celo njena mami vprašala kaj ona v šoli je,pa sem rekla,da nič in šele takrat je mami "kapnilo" da je z njeno hčerko nekaj narobe. (oblačila se je v ohlapna oblačila,tako da dolgo ni videlo koliko je shujšala). Nevem,če ima anoreksijo ali bulimijo (nisem je nikoli videla bruhat). Kakor mi je hudo,da je morala ostati v bolnici,toliko bolj sem srečna zanjo,da so jo obdržali,saj ji bodo le tako lahko pomagali. Zdaj sem se malo razpisala,a res upam,da ji bodo lahko pomagali.
|
|
|
|
RE: Prijateljica je v bolnici! 31.12.2005 14:00:26
|
|
|
|
Moyca_
|
UPAM DA JI BODO POMAGALI IN BO BOLJŠE
|
|
RE: Prijateljica je v bolnici! 31.12.2005 14:01:05
|
|
|
|
Sulfinija
|
Pozdravljena!!!!! Vem,da so v bolnici pravi strokovnjaki in bodo tvoiji najboljši prijateljici pomagali pri njenih težavah,jaz pa ji držim ogromne pesti,da se bo kaj kmalu ponovno lepo zredila. LP Mojca
|
|
RE: Prijateljica je v bolnici! 31.12.2005 14:03:28
|
|
|
|
mika
|
Držimo pesti, da ji bodo pomagali. Mislim, da ima anoreksijo, ker nič ne je in je ekstremno suha. Bulimični ljudje niso pretirano suhi, tako da je pri njih težje ugotovit, da gre za motnjo.
|
|
|
|
RE: Prijateljica je v bolnici! 31.12.2005 14:07:18
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: mika Mislim, da ima anoreksijo, ker nič ne je in je ekstremno suha. Bulimični ljudje niso pretirano suhi, tako da je pri njih težje ugotovit, da gre za motnjo. Ja,lahko da je anoreksija,ne spoznam se na to. Samo,njej se bo težko zredit,saj je sama zadnjič rekla,da ne spravi veliko v sebe,le kak grižljaj ali dva,da potem ji je kr slabo. Ni čudno,če pa samo vodo pije,kavo,kadi,žveči čigumije in nič pametnega ne poje. Ah,upam,da jo bodo spametovali,ker je že šlo res daleč in je bil že skrajni čas,da se kaj takega zgodi.
|
|
|
|
RE: Prijateljica je v bolnici! 31.12.2005 15:04:37
|
|
|
|
Anonimen
|
zdaj mi je poslala sms,da mora ostati v bolnici,ker je nekaj narobe z ledvicami.
|
|
|
|
RE: Prijateljica je v bolnici! 31.12.2005 15:26:34
|
|
|
|
Anonimen
|
Upam, da so ji tako samo rekli, da bi jo zadržali v bolnišnici in jo počasi pripravili na terapijo. Čeprav ne bi bilo res nič čudnega, če bi res bilo kaj narobe z ledvicami. Upam, d a se bo izvlekla. Bo pa težko, saj se še taki komaj, ki to želijo, kaj šele taki, ki morajo do tja, do želje po ozdravitvi, šele priti.
|
|
|
|
RE: Prijateljica je v bolnici! 31.12.2005 15:47:37
|
|
|
|
Anonimen
|
ja,jaz tudi upam tako. Je pa full jezna na zdravnike,ker si jo upajo zadržati na tak dan. Slej ko prej je moralo priti do tega. Upam,da je še pravi čas.
|
|
|
|
RE: Prijateljica je v bolnici! 31.12.2005 16:00:28
|
|
|
|
emaa
|
Jest pa ne more, ker ima skrčen želodec. Verjetno pa z ledvicami ne lažejo, saj anoreksiki lahko umrejo zaradi odpovedi organov, prehlada, saj si naredijo toliko škode s tem, da ne jejo. Upam, da še ni prepozno zanjo, da jo lahko rešijo in pozdravijo.
|
|
|
|
RE: Prijateljica je v bolnici! 31.12.2005 16:26:52
|
|
|
|
eva1
|
Vse slabo je za nekaj dobro...naj se punca pozdravi, tko fizično kot psihično!
|
|
|
|
RE: Prijateljica je v bolnici! 1.1.2006 15:20:23
|
|
|
|
lelaval
|
Vse slabo je za nekaj dobro...naj se punca pozdravi, tko fizično kot psihično! Se popolnoma strinjam
|
|
|
|
RE: Prijateljica je v bolnici! 1.1.2006 15:28:41
|
|
|
|
artista7
|
itaq da je nekaj narobe z ledvicami, ker enostavno ne morejo več delati pri takem stanju. Če ima take kile, je verjetno anoreksična. Samo ti ljudje še vedno trdijo, kako so debeli, tudi takrat ko še komaj stojijo na nogah, ne jedo nič, kar ima olje, škrob in podobno.. To je psihična motnja, ne toliko fizična in je vse v 'glavi', kot rečemo. Če pač ne spravi vase niti grižljaja, jo bodo v bolnici definitivno dali na umetno hrano, čudim se, da je noben zdravnik še ni poslal v bolnišnico. Je pa res, da se mora tudi ona sama odločiti za zdravljenje, ker je polnoletna. Ne mislite, da pametujem, tudi moja kolegica je imela to in tega ni ravno lepo gledati, ko človek pred očmi hira, pa je glavni problem samo v tem, da hoče malo pozornosti dotičnega človeka (npr. matere, prijateljice, kakega fanta ipd.) in da bi to dosegla, začne ekstremno hujšati, ker to vzbuja pozornost in suhi ljudje so 'in'. Glej, upam da ji bodo še lahko pomagali. Bodi ji tudi ti v oporo, pa bo vse ok.
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?