|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Pozor plastelin!!!
31.12.2005 13:36:23   
Anonimen
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Danes zjutraj(Na TV poročilih sem zasledila)Se je dveleti in pol star deček,mirno igral z plastelinom.Mama ni bila pozorna vsako sekundo,
opravljala je pač gospodinjska dela tako kot vse me.Za hrbtom je zaslišala,
čuden hropeč glasek.Ozrla se je in videla,da se sinko duši.
Kos plastelina,ki ga je otrok stlačil v usta,je bil prevelik,da bi ga zbezali ven,ko pa so prišli v bolnico,pa je bilo prepozno,ker je bil otrok že preveč časa brez kisika.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Pazite no na vaše,nikar jih ne spustite niti za hip izpred oči,ali pa plastelin
vrzite stran.
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Pozor plastelin!!!
31.12.2005 13:59:45   
lefairyon
kaj to je blo pri nas al kje drugje...pa katera TV hiša je to poročala...mi lahko prosim napišeš...bi malo počekirala...ker je moj miš tudi rad zraven takih stvari...plastelina namreč...

je pa hudo za starše a ne...en moment se igra drugi moment pa je že kaos in tragedija...

bogi starši...

umirem sto puta dnevno
a tebi je sasvim svejedno
znam da sam kriv i znaju to svi
znam da je kasno a trebaš mi ti!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
3347 ;)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
31.12.2005 14:10:15   
KIRA
to pa je čist staršem pripisat! 2 in pol letni otrok pa ja nima kaj počet s plastelinom, sploh pa ne brez nadzora.
jaz sem zelo za to, da se izdelke označuje, za katero starost so primerni in da starši to konsekvendtno in dosledno tudi upoštevajo.

bogi malček!!!user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
31.12.2005 14:22:59   
Anonimen
Poročali so na italijanskih poročilih-mediaset.
Kira,ne bom komentirala....samo to,da povsod in vsi otroci se že igrajo,
z plastelinom,tudi v vrtcih,pa ena vzgojiteljica ne more imeti,na očeh naprimer vseh 16 malčkov in več.
Nesreča ne počiva,lahko bi se zgodilo tudi večjemu.Torej starši niso prav
nič krivi,bil je splet okoliščin in trenutek.

(odgovor članu KIRA)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
31.12.2005 14:27:22   
KIRA
to nisem rekla. meni se zdi, da se tako majhen otrok nima kaj sam igrat s plastelinom. pika.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
31.12.2005 15:12:52   
Anonimen
Veš kaj Kira, to se mi zdi pa mal neumestno od tebe, da tko rečeš. Vsak, ki ima otroke, ali pa je samo imel kdaj z njimi stik ve, da je potrebna samo sekunda nepazljivosti, da se kaj zgodi. NIHČE ni tako pazljiv, da bi pa res vsako sekundo bil 100% pozoren na to, kaj dela njegov otrok, tudi ti ne.
Je pa zelo žalostno, da se kaj takega zgodi, kot se je. Lahko se zgodi vsakomur. user posted image  Pa ne mislim zdej direktno na plastelin, seveda.

(odgovor članu KIRA)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
31.12.2005 18:15:11   
Vesna
po mojem tudi plastelin ni tako male otroke,in tudi lego kocke se mi zdijo nevarne,ker so trde,in lahko pade nanjo,ne vem no tako si jaz mislim,za male otroke je vse iz blaga,mehko in pralno.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
1.1.2006 15:17:24   
lelaval
Ženske, ne obsojat mame. Vsaki izmed nas bi se lahko to zgodilo. Pomislite, da se  z otrokom v kuhinji igrate s plastelinom, pa se npr. samo obrnete, da nekaj pomešate,... Dalje pa nočem več niti razmišljat.user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
1.1.2006 21:39:32   
tanaja*
Ojoj, grozna novica user posted image
Res se lahko to zgodi vsaki izmed nasuser posted image .Pazite na svoje sončkeuser posted image

Voli me iz inata voli me bez ostatka voli me bilo gde sam bas takvu kakva jesam

(odgovor članu lelaval)
Neposredna povezava do sporočila: 9
1.1.2006 23:25:13   
viv_
Ma dejte no... to je nesrečen splet okoliščin...

Tako kot s plastelinom, bi se lahko zadušil s kocko, koščkom avtomobilčka, odtrganim delom plišate igrače, grozdno jagodo... karkoli!

user posted image

(odgovor članu tanaja*)
Neposredna povezava do sporočila: 10
3.1.2006 9:03:17   
puncica
o šit nouser posted image user posted image user posted image
Naša tud nekaj cajta je sam plastelin hotla pa nič druga pol ga je pa začela drobit pa povsod je bil in smo ga lepo zabrisal v kanto, imela sem ga pa samo zato ker sem delala odtis njenih rokic in zdej ga pač ni več, sej bolje, je še premajhna, prej je pa sam lonček vidla pa se je že drla TIN MEJA (plastelin imela).

Zunanji svet je le odsev sveta, ki ste ga ustvarili v svoji notranjosti.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11
3.1.2006 9:07:52   
cmokec
Sara je pa pri 2,5 letih že imela plastelin. user posted image

Drugače pa nesreča res ne izbira sredstev in je treba bit vedno in povsod pozoren. user posted image user posted image user posted image

Moje srce grejeta dva mala sončka: Sara (2001) in Pia (2005).

(odgovor članu puncica)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   [Brisano sporočilo]
3.1.2006 9:18:12   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 13
4.1.2006 16:16:43   
niki5
Take stvari se tako hitro zgodijo, nima smisla kazati na kogarkoli s prstom. Ravno pred nekaj dnevi je naš enoletnik prišel do majcnene žogice, katero je pustil naš 7-letnik na tleh in seveda jo je dal celo v svoja usteca in mene je stisnilo.. Kakšna groza me je oblila, nisem vedela kako naj pristopim, da se ne bi ustrašilin jo pogotnil. S tistimi polnimi usti me je gledal kaj bom storila.. Preusmerila sem pozornost tako da jo je sam izplunil, zdi se mi da se bila ob nekaj ur življenja..
Ne obsojat, že dovolj hudo je da izgubiš otroka, vsakemu se lahko kaj takega dogodi.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 14
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?