|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Po abraziji spet cakamo!
30.12.2005 16:06:55   
Birdybirdy
Živijo!
Sem nova in sem v februarju letos imela abrazijo v 9 t., ker ni bilo srčka slišat.
No zdaj pa bomo spet probali. Prosim, če mi lahko kera napiše kako spodbudno besedo, če je morda dala isti skoz pa zdaj že ziblje ali je vesela nosečka. Hvala in vse lepo.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Po abraziji spet cakamo!
30.12.2005 16:35:22   
lelaval
Upam, da vama bo uspelo. Saj veš, novo leto - novi čas. Držim pesti, da boš čimprej user posted image

(odgovor članu Birdybirdy)
Neposredna povezava do sporočila: 2
30.12.2005 16:38:38   
Jančika_
Pozdravljena! Želim ti, da se čimprej prime in da bo vse OK. Za mano je ena uspešna nosečnost in sva spontana splava, zdaj sem v 14. tednu četrte nosečnosti. Zaenkrat je vse OK in mislim, da bo tako do konca. Kar pogumno!

Neposredna povezava do sporočila: 3
2.1.2006 19:48:46   
ELCA
HALO VEM KAKO TI JE JAZ SEM IMELA ISTI PRIMER PRED ENIM MESECEM ZDAJ SEM DOBILAuser posted image IN V PETEK IMAM PREGLED ČE BO VSE VREDU SPET VESELO NA DELO UPAM DA NAMA BO USPELO ČIMPREJuser posted image  LEPO SE IMEJ IN NESEKIRI SE SEJ BO. LEP POZDRAV

Neposredna povezava do sporočila: 4
3.1.2006 12:18:14   
ElaM
Pred enim letom sem imela splav v 6 tednu.
Zdaj sem nosečka v 15t, zaenkrat je vse ok in upam, da bo tako do konca.user posted image
Srečno in čimprej nam sporoči veselo novičko user posted image .

:)

(odgovor članu ELCA)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.