|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   PLASTIČNE SANKE
29.12.2005 16:41:30   
tjasa10
Pozdravljene!

Ali ima katera plastične sanke za dojenčka? Zanima me kako se obnesejo ali so boljše lesene.

čau
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: PLASTIČNE SANKE
29.12.2005 17:04:29   
Anonimen
hM...Jaz oz. moj maleni ima plastične sanke z sedežom(kupla sem v giga sportu) in so super!Malega še lahko lepo pripasam noter in jih obožuje-že komaj čakam, da neha snežit, da gremo ven!user posted image user posted image
Težko pa rečem če so lesen boljše, ker jih nismo nikoli imeliuser posted image user posted image user posted image

Nik je star "skoraj" 7 mescev!user posted image user posted image

(odgovor članu tjasa10)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
29.12.2005 17:46:53   
lelaval
Mojadva starejša - 7,8 let sploh nikoli nista marala lesenih sank, pač pa plastične. sedaj pa so jima še najbolj aktualni krožniki.  6-mesečna pupa pa itak spi v vozeku. user posted image Smo ravnokar prispeli not.

(odgovor članu tjasa10)
Neposredna povezava do sporočila: 3
29.12.2005 18:01:30   
Eca
Hej Nina Nana!

Kaj mi  lahko zaupaš, kdaj si kupila te sanke, pa koliko pridejo? Mi že kar nekaj časa iščemo neke sanke s sedežem, ker z vozičkom ne moremo ven - saj veš kako je Maribor slabo sčiščenuser posted image .
Naš user posted image je star slabe 6 mesecev, sam še ne sedi, pa me zanima kakšen je ta sedež, če bi bil primeren zanj?

Hvala in lp!

Eca

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
29.12.2005 22:36:21   
lin
Mi smo tudi kupli plastične s sedežem in jo tudi lahko pripasam not.Kupli smo pa plastične iz enega razloga,zavzamejo manj prostora v avtu.Če so pa boljše pa nevem

(odgovor članu Eca)
Neposredna povezava do sporočila: 5
29.12.2005 22:36:30   
tajš@
Mi smo našemu enoletnemu sončku kupili plastične sanke (oz. bolj bob s sedežem) v OBI-ju v Mariboru. So super, ker je za zapasat otroka in je sedalo podloženo s peno, da ni pretrdo in premrzlo. V bistvu jih sploh nismo mislili kupiti, ampak smo kar tako malega dali notri v trgovini, vendar je tako užival, da smo že po trgovini morali narediti nekaj krogov in mu jih kupiti za Božička. Stale so okrog 4.500 sit.
lp, t

(odgovor članu Eca)
Neposredna povezava do sporočila: 6
29.12.2005 22:37:32   
lin
Mi smo naše kupili včeraj v Sport 2000 in so bile znižane za 40%(vse sani in še marsikaj za smučanje)in so stale cca. 3.000

(odgovor članu lin)
Neposredna povezava do sporočila: 7
30.12.2005 10:08:17   
Anonimen
Mi smo jih kupli v  giga sportu in smo za sanke odšteli 9.900sit, potem pa smo še zraven kupli orginal stol ki paše gor, ta pa je bil 4.990sit!user posted image
Moj mali še tudi ne sedi samostojno, amapk ko ga noter pripašem je pri miruuser posted image
Drugače pa sej jih kupla nekej v začetku decembra, konec novembra, takrat ko je letos prvi sneg zapadel!user posted image user posted image

(odgovor članu Eca)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?