|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   KAJ VSE TO JE?
28.12.2005 15:57:27   
lenika
Sedaj vem, da bom vprašala en kup neumnosti, ampak jaz sem noseča in prebiram seznam opreme za dojenčka in sem našla nekaj stvari, za katere sploh ne vem kaj so oziroma, za kaj se uporabljajo.
- tetra plenice, povijalne plenice (kakšne plenice so to, a ne moreš uporabljat navadnih pampers plenic?)
- mako tetra majčke user posted image
Upam, da se vam moja vprašanja ne bodo zdela preveč smešna in se bo kateri od izkušenih mamic ljubilo odgovoriti.
Hvala za odgovore.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: KAJ VSE TO JE?
28.12.2005 16:06:47   
Katrin
Tetra plenice so navadne bombažne plenice, povijalne so pa tiste s trakci, ki jo prevežeš čez navadno plenico.

Pampers plenička vsekakor ni dovolj za novorojenčka, ker ga moraš povijati na široko. Torej, najprej ena pamperska, potem zložiš eno ali dve navadni tetra plenici in nato vse skupaj poviješ še s povijalno plenico. Vse to ti bodo pokazali v materinski šoli in v porodnišnici.

Tetra majčka pa je majčka iz podobnega blaga kot so plenice s trakci, ki jo oblečeš spodaj pod navadno majčko ali bodi.

Upam, da sem kaj pomagala,

lp user posted image

Be the Peace and Harmony you desire...

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 2
28.12.2005 16:35:29   
lenika
Katrin, hvala, sedaj mi je že veliko bolj jasno. user posted image

(odgovor članu Katrin)
Neposredna povezava do sporočila: 3
28.12.2005 20:13:14   
Anonimen
To smo že velikokrat razlagale, pa dajmo še enkrat.user posted image
Tetra majčka je majčka iz enakega materiala, kot so navadne plenice in ima trakce za zavezat. Mako majčka pa je enaka kot tetra, samo da je iz elastičnega (raztegljivega) bombaža, kot npr. tvoja spodnja majica.user posted image  Jaz nobene od njih nisem uporabljala, sem imela veliko raje bodyje, ki lepo držijo plečičko, pa nič ven iz žabic ne lezejo, se ne zgužvajo ipd. Oblečeš pa na začetku dva, kar enega čez drugega.
Pleničke sem pa jaz takoj imela Pampers, nobenih tetra ali povijalnih. To je odvisno od tega, če v porodnišnici že ob rojstvu naredijo UZ kolkov. Če je vse O.K., dojenčka takoj lahko zaviješ v pamerpsko. Mi smo jih vse že v porodnišnici, pri nobeni otrok ni imel s kolki nič narobe. Rodila sem pa v Kranju.

(odgovor članu lenika)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
28.12.2005 20:22:20   
Anonimen
tetra plenice lahko uporabljaš tut za pod lavico podlagat pa na ramo ko kupčka podira pa za brisat pa tak. sploh če otrok veliko poliva so nepogrešjive

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
28.12.2005 20:22:39   
bobek05
Jaz tudi nikoli nisem kupila nobene tetra ali mako majčke... Bodiji so zakon!!! user posted image Pa take kupi, ki se od spredaj ob strani dajo zašpičit..

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?