Anja167
|
Joj, sori, ampak jaz sem se pri branju tvojega posta . So pa res bistri, tile mulčki. Enej še nima nobenega izraza za tiste bunke, mi pa zadnje čase že vleče majico gor, če se spomni, samo mu rečem, da ne zdajle, da potem. Dojiva se pred dnevnim spanjem, če sva doma, zvečer in zjutraj, pa če odspi ponoči dalj časa, se podojiva, ko se fejst zbudi in se rine tja, navadno pa ne prej kot ob 3h. S takim tempom sem kar zadovoljna. Prej smo se zbujali na pol ure, na uro, na dve, kar naprej. Potem sem dva meseca nazaj uvedla kruto metodo in je bilo eno noč hudo, naslednjo boč pa je že dojel, da se ponoči spi. Zdaj se zbuja, ampak pojoka, včasih je treba k njemu in se uleči zraven, velikorat uspe očiju (prej nikoli), ampak včasih pa zaspi, še preden pridem tja. Brez joške (pa tudi brez vsake druge tekočine) navadno brez problema zdrži 6 do 8 ur, včasih še več. Tako da, če nežne metode ne bodo šle, bo šla pa kruta . Ampak z uspehom pa gotovo šele takrat, ko boš ti trdno odločena, in ne boš prav nič popustila. LP.
|