|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Ko ste izvedele spol drugega otročička
28.12.2005 10:56:51   
Anonimen
Ali ste bile kaj razočarane, če ni bilo tisto kar ste si nekako podzavestno želele? Na zadnje pregledu pri G mi je namreč namignila kaj naj bi v drugo imeli (ni 100%), pa sem bila naenkrat nekako razočarana, čeprav nisem nikoli na glas razmišljala kaj bi si želela. Vedno sem govorila, da bo le zdrav in da bo vse ok, pa vseeno kaj bo. Ampak ko mi je izdala spol, je šele privrela iz mene tista skrita želja, zakaj pa ni kontra? Je imela katera podobne občutke, ker se počutim malo krivo?
Hvala

Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Ko ste izvedele spol drugega otročička
28.12.2005 11:02:56   
bini
jaz teh težav sicer nimam, ker sem najbrž mal čudna, ampak mi je spol res tako totalno nepomemben in sploh ne razmišljam o tem, prav tako tud mož ne - ok, mal pazimo, da naša prva nima preveč rozastih cunj, da potem v primeru, da bi bil drugi fant, ne bi revež ves rozast po svetu hodu user posted image ..

ampak slabe vesti ti pa res ni treba imet - vsak ima pravico do svojih občutkov in razmišljanja - ko boš štručko držala v rokah bo itak takoj postalo čist brezpredmetno al je punčka al fantek. ni res?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
28.12.2005 11:30:56   
dejčka2

jaz sem z mojimi user posted image  + user posted image + user posted image  v user posted image .  Jaz sem si vedno želela punčke, verjetno zato, ker sem bila edinka. V 3 nosečnosti, sem si mislila, če sta že dve punčki, bi bilo pač lepo, če bi imeli fantka. Ko pa sem zvedela da bo še ena baba, sem bila res presrečna. Drugače pa, ko boš prvič stiskala otročka k sebi, neboš več mislila na to!

(odgovor članu bini)
Neposredna povezava do sporočila: 3
28.12.2005 12:14:05   
pikica123
No, če popravici povem sem si tud jst želela punčko,čeprov nisem še nobenmu tega priznala. Ko sem rodila in so mi povedali,da je punčka sem bla ful vesela. Nevem, kako bi odreagirala, če bi  bil fantek, ampak verjtno bi bla isto vesela.

Lp

(odgovor članu dejčka2)
Neposredna povezava do sporočila: 4
28.12.2005 13:05:35   
mala maja
če po pravici povem sem bila pri tretjem kar malo razočarana ko sem zvedla da bo user posted image , čeprav sem po tihom vedla da bo fant in si sploh nisem predstavljala da bi dobil pupo.
Včasih imam željo da bi mel še enega pa tisto skrito željo da bi mel pupo, je pa tako da če bi že....kdaj....mel bi mi bilo vseeno kaj je. Bil bi moj user posted image

je pa čistzo normalno da si zmedena, ko boš user posted image  dobila v naročje ti bo vseeno ali je user posted image  ali pa user posted image

(odgovor članu pikica123)
Neposredna povezava do sporočila: 5
28.12.2005 14:15:44   
rainbow
Ja, moj mož je vedno hotel imeti par, punčko in fantka, pa se mu želja ni izpolnila, imamo dve pupi; jaz sem bila vesela, oziroma mi spol sploh ni važen, otrok je otrok.
Se pa mi zdi čisto človeško imeti želje.

lp, rainbow

Life's what's important. Walking, houses, family. Birth and pain and joy. Katharine Hephburn

(odgovor članu mala maja)
Neposredna povezava do sporočila: 6
30.12.2005 21:39:26   
Pupica
Mi2 sva imela do 7 meseca fantka. Potem pa v 7.mesecu, ne 100%bo punčka.
Moj je bil navdušen, jaz pa malo za njim. Nekako me je šokiralo, ker sva vse nakupila v modri barvi. Dons pa pravim Ja in?! glavno da je zdravauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
30.12.2005 23:13:59   
piščanc
jaz sem bila pa ful vesela, ko je bil v drugo user posted image , želela sem si parček. pa tud prvič sem si želela user posted image , če bi bilo drugače bi pa pač bilo, je že za nekaj dobro. ne sekiraj se, saj mogoče pa to ni zadnja nosečnost. poznam eno, ki ima že 4 fante in si želi punčko, zdaj je noseča, bomo videli kaj bo.

iz malega zraste veliko

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
31.12.2005 5:55:01   
Anonimen
Jaz sem si prvič ful želela punčko, vse do trenutka, ko mi je ginekologinja rekla, da je punčka. Potem pa v jok, ker sem si v trenutku želela, da bi bil fantek. No, na naslednjem UZ smo ugotovili, da je resno fantek.

Si sploh ne znam predstavljat, kako bi bilo, če bi imeli punčko. Ga ne želim zamenjat za nič na svetu!!!

(odgovor članu piščanc)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
31.12.2005 8:19:28   
dory
jst sem si res mocno zelela puncke....no ampak nisem bla kej dost razocarana,ker to ni :)...mu pa puscam dolge skodrane laske, tko da mam na nek nacin tud puncko ne...pa vsi ga zamenjajo za puncko,tko da je volk sit pa koza cela user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10
31.12.2005 8:28:34   
tana 1

Hojla!
Imam punčko staro šest let.Ko sem bila drugič noseča (mali ima 10 mesecev), je šla z mano na UZ, kjer nam je ginekologinja povedala, da bo dobila bratca. Mene je skor kap, ker sem si želela punčko, čist sem bila "paf".Do poroda sem skoz neki komplicirala, kako ga bom previjala,  ........in še sto drugih stvari.
Če me pa sedaj vprašaš bi pa raje imela še enega fantka, pa ne me vprašat zakaj, bi pač raje imela fantka.
Tako da nič ne skrbi, tudi drugim se to dogaja.
lp

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.