Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: denarna "nagrada"občine za vsak... 27.12.2005 15:40:19
|
|
|
|
tina104
|
Če ti nobena ne bo znala odgovorit - mislim, da je najbolje, da greš na sedež vaše občine in se o tem tam pozanimaš. V naši občini recimo greš tja, izpolniš en obrazec, neke dokumente priložiš (kolikor se spomnim rojstni list) in potem dobiš odločbo.
|
|
RE: denarna "nagrada"občine za vsak... 27.12.2005 18:32:57
|
|
|
|
bskrle
|
Piše v uradnem listu vaše občine.
|
|
|
|
RE: denarna "nagrada"občine za vsak... 27.12.2005 19:00:09
|
|
|
|
morskadeklica
|
V letu 2005 na Jesenicah tega še ni bilo. Pravzaprav je neka oblika pomoči, ampak samo za tiste mamice, ki prejemajo starševski dodatek (brezposelna, študentka, dijakinja...). Pomoč je znašala 21.000 v denarju, ki je bil nakazan na račun otroka (to pomeni, da moraš obvezno odpreti svoj račun na otrokovo ime). Malo sem že pozabila, kaj je bilo treba vse prinesti, zato ti svetujem, da si malo ogledaš na spletni strani občine, tam je vse napisano.
|
| Stran: [1] |
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.