![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
![](/forum/image/blank.gif) | Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: a lahko za servietno tehniko na karton up... 27.12.2005 13:37:44
|
|
|
|
borovnička
|
Moyca, tega še nisem probala, ampak po mojem ne bi šlo. Že samo zato ne, ker za servietno tehniko uporabljamo samo zgornjo plast servietka, tisto je pa tako tanko, da z navadnim uhu lepilom ne bo šlo, bi se servietek strgal. No, probaš pa vseeno lahko. Pozdravček
|
|
|
|
RE: a lahko za servietno tehniko na karton up... 27.12.2005 13:50:29
|
|
|
|
Katrin
|
Mislim, da bi šlo. Z lepilom namaži karton in ne servietka, potem ga pa počasi prilepi na karton. lp
|
|
RE: a lahko za servietno tehniko na karton up... 27.12.2005 16:04:05
|
|
|
|
Anonimen
|
Pa pri servietni tehniki se lepilo namaže čez sprednjo stran servijetka, ne samo zadaj. Tako, da bo verjetno že šlo, vendar ne vem, če se temu reče servietna tehnika.
|
|
|
|
RE: a lahko za servietno tehniko na karton up... 27.12.2005 17:06:04
|
|
|
|
anckabancka
|
Jaz uporabim lepilo za les mekol, ki ga razredčim z vodo. Ne vem točno kakšno razmerje, dam pa precej več vode kot lepila. S takim lepilom sem za veliko noč lepila servetke tudi na pirhe in so bili prav lepi. Pa še najcenejše lepilo je. Za eno kilo prbl. 500 sit.
|
|
|
|
RE: a lahko za servietno tehniko na karton up... 27.12.2005 17:09:34
|
|
|
|
anckabancka
|
Aja, tako pripravljeno lepilo kar s čopičem razmažem po servietku in to je to.
|
|
|
|
RE: a lahko za servietno tehniko na karton up... 22.1.2006 22:27:16
|
|
|
|
Anonimen
|
Jst za servietno tehniko uporabljam mekol, ker je un medij za vsako stvar svoj in drag in ... Stisnes lepilo pac nekam in s copicem namazes najprej podlago, nalepis servetek in namazes se gor .. pa je :) Mam pa doma tekstilni medij ze kake 3 leta, pa ga ne uporabljam, ker mi ni vsec.
|
|
|
![](/forum/image/blank.gif) | Stran: [1] |
Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16
Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.