taška30
|
Draga Blacky, ker tako pozorno spremljaš moje poste na različnih temah in se 'ukvarjaš' z mano in mojo punči, se spodobi (in najbrž pričakuješ), da ti odgovorim. Torej: (bom poskusila biti zelooo prijazna, čeprav mi je ob tvojem postu kar pisker dvignilo) 1. pikice pri alergiji: ok, priznam, sem mogoče usekala mimo, ker se na alergije ne spoznam. Se posipam s pepelom in bom na to temo molčala, kot sem že dosedaj, ker res ne vem nič o tem. Mea culpa! 2. mleko: glede na to, da so vse generacije razen zadnje ali mogoče predzadnje zrasle gor na kravjem mleku in glede na to, da ne jaz in ne mož, niti najini sorodniki ne kažejo kakršnegakoli znamenja kakršnekoli alergije, sem si pri 7 mesecih drznila dodati v pire krompir par kapljic alpskega mleka in budno spremljala reakcijo - ki je ni bilo, torej sem nadaljevala. Če si prebrala naprej, za vse ostalo uporabljam adaptirano mleko. Zato mi ni jasno, ZAKAJ ZA SI SE SPRAVILA NAME (ja, kričim!), na tem forumu je veliko mamic, še celo na tejle temi je ena, ki daje otroku izključno alpsko mleko od 6. meseca dalje. Pa jih pustiš na miru. 3. meso: . No, če te pa resno skrbi za mojo pupo, pa vzamem nazaj in naj te pa potolažim, da bo jutri, ko bo stara točno 8.mesecev dobila svoje prvo malo trupelce na žličko (je že pripravljeno v hladilniku). Pa ne zato, ker si ti tako rekla. Ne boš verjela, ampak na Navodilih za prehrano dojenčka, ki mi jih je prinesla patronažka iz ZD Črnuče (matr, smo mi ljubljančani čudni ) piše, da se meso daje po dopolnjenem 8. mesecu. Ti šment! Lp, Taška
|