Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Ni bilo otroškega dodatka?! 27.12.2005 12:40:29
|
|
|
|
Anonimen
|
Kaj takega naj se ne bi zgodilo. Če odločba še ni potekla, bi otroški dodatek moral biti. Ti kar vztrajaj na telefonu. In se ne pusti odpraviti z raznimi izgovori po "sistemskih" napakah. Je pa očitno res nekaj v zraku. Tudi moj dragi še ni dobil štipendije za november, pa tudi za zdaj, za december, ne... Pa bi moral dobiti 15. novembra za november itd...
|
|
|
|
RE: Ni bilo otroškega dodatka?! 27.12.2005 13:43:48
|
|
|
|
Katrin
|
Hvala! Seveda bom klicala in klicala... dokler ne dobim odgovora... lp
|
|
RE: Ni bilo otroškega dodatka?! 27.12.2005 13:57:32
|
|
|
|
petraz
|
Meni se to še ni zgodilo. V kolikor ti ni potekla odločba, kar vrti telefonsko številko od socialnega in jim povrhu še kako povej. Saj to ne more biti res, da te kar tako pozabijo in to dva meseca..
|
|
|
|
RE: Ni bilo otroškega dodatka?! 27.12.2005 19:50:42
|
|
|
|
lelaval
|
Kar kliči - še letos poskusi uredit. To se ja ne bi smelo zgodit.
|
|
|
|
RE: Ni bilo otroškega dodatka?! 27.12.2005 19:54:58
|
|
|
|
Katrin
|
Jah, saj vem. No, danes nisem bila uspešna, kajti telefon je zvonil v prazno... Sporočim jutri, če bo kaj novega! Hvala!
|
|
RE: Ni bilo otroškega dodatka?! 27.12.2005 21:57:45
|
|
|
|
Anonimen
|
Hja, danes je torek in na enotah za družinske prejemke nimajo uradnih ur za stranke. Boš videla, da je jutri tak izgovor na sporedu... Ti pa jih opomni, da otroške dodatke po ta novem ne urejajo več na enotah za družinske prejemke, ampak jih urejajo same socialne delavke. Ki pa naj bi bile v pisarni, saj naj bi delale, kajne? Torki in četrtki so večinoma dnevi za pisanje odločb, sestanke in podobno administrativno delo, po potrebi pa tudi za terensko preverjanje informacij. Ampak to bi ti moral že danes nekdo povedati. Nekdo mora dvigniti telefon od ponedeljka do petka med 8. in 12. uro...
|
|
|
|
RE: Ni bilo otroškega dodatka?! 28.12.2005 10:08:26
|
|
|
|
Katrin
|
Kerensa, hvala! Imaš prav glede uradnih ur (v torek jih nimajo). Danes se mi je javila ena referentka (moja je na dopustu) in je gledala v računalnik, kjer je pisalo, da je otroški dodatek zadržan, ni pa vedela zakaj. Pojma nimam, kaj se gredo. Bom morala počakati do naslednjega tedna, da se vrne moja referentka.
|
|
RE: Ni bilo otroškega dodatka?! 28.12.2005 10:58:11
|
|
|
|
Lorena
|
Se zna zgodit, žel res. Tako je bilo z mojo štipendijo, samo so potem, ko sem jih spomnila na to napako, nakazali naslednji mesec pač še za nazaj.
|
|
|
|
RE: Ni bilo otroškega dodatka?! 28.12.2005 12:27:43
|
|
|
|
Cikica
|
Meni se je zgodilo samo enkrat,potem sem klicala pa nič ni pomagalo,sem morala pač iti tja.Prišlo je do zmešnjave v rač.in niso nakazali.Tako da sem dobila naslednji mesec pač še za nazaj. Kliči ali pa podi tja,kaj za pa si mislijo. Lp,Cikica
|
| Stran: [1] |
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?