Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: še enkrat o kengurujčku 27.12.2005 11:27:53
|
|
|
|
petraz
|
Mi smo veliko uporabljali kengurujčka, saj je zelo praktičen in lahek. Slabost je le ta, da ga dolgo ne moreš uporabljati, še posebno, če boš imela težkega in velikega otročka (tako kot mi naprimer).
|
|
|
|
RE: še enkrat o kengurujčku 27.12.2005 12:02:54
|
|
|
|
April
|
Jaz sem po prvem mesecu otroka nosila okoli največ v kengurujčku. Meni je tako najbolj ustrezalo, saj rada hodim po brezpotjih, gozdu, pa še dete je imelo lep razgled. Tudi sinko se je najraje nosil pri meni, vozička najprej ni maral. Pri osmih mesecih, ko ni več najlažji pa vedno bolj uporabljam voziček. Kupila sem si tudi nov kengurujček, ki je za bebe od 6m naprej. Zame edina slabost pri kengurujčku pa je ta, da v njem otrok pač ne more spati najbolje. Zato sva hodila na sprehode, ko se je doma lepo naspal.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Norice ali vodene kozeNorice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?