|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   bujenje v prvem mesecu???
27.12.2005 11:10:57   
mml
Eno mogoče butasto vprašanje...
Najina user posted image  je stara 14 dni in zadnjih nekaj dni čez dan spanje potegne krepko čez 3 ure...sama od sebe se zbudi nekje na dobre 4 ure, podobno je tudi ponoči (če imamo dobro noč user posted image ). Glede na vse napisano in povedano, se mora hranit na 2 do 3 ure ali pač pogosteje. Po začetnih težavah se sedaj samo dojimo in po končanem dojenju je vsa mehka, sita in zadovljna, tako da sem prepričana, da dobi dovolj mleka. Totalno mi je grozno user posted image , da jo potem zbujam na 3 ure iz najslastnejšega spanja. Po dojenju potem spet rabi slabo uro, da zaspi nazaj...
Skratka zanima me ali bi jo vi po vaših izkušnjah budili na predpisane 3 ure ali pustili spati, da se sama zbudi????

Hvala in še naprej lep zasnežen dan

Nasmej se življenju, čeprav je včasih hudo (Medvedek Pu)
Neposredna povezava do sporočila: 1
   [Brisano sporočilo]
27.12.2005 11:17:34   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu mml)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: bujenje v prvem mesecu???
27.12.2005 11:22:15   
janina
Tako ti bom rekla,če ti ponoči tudi spi po 4 ure pa če po teži lepo napreduje ni problema.Če pa ponoči manj spi potem je bolje da jo zbujaš,da ti ne bo zamenjala noč in dan!
                                     Lp

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 3
27.12.2005 11:24:19   
roberta
ojla,
jaz sem naso kar pustila spati... saj pravis, da se zbuja na štiri ure. če bi bila lačna bi se zbudila že prej, tako da po mojem ni panike. sploh če lepo pridobiva na teži in zgleda kot zdrav dojenček. enkrat sem celo nekje prebrala, da dojenček na začetku bolj rabi počitek kot hrano...  je pa druga stvar če je imela zlatenico. potem so res bolj zaspani - tudi pri hranjenju. potem jo pa moraš zbuditi, ker se sicer ne bo redila.

roberta

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 4
27.12.2005 11:25:17   
viv_
Jaz sem jo čez dan budila na 3 uri, ponoči sem jo pa pustila, da je spala.

Z Mirno sva imeli zelo "po vojaško", hranjenje točno na 3 ure (vedno ob isti uri), tako je najbolj ustrezalo obema. Ponoči je od vsega začetka jedla samo 1x

(odgovor članu janina)
Neposredna povezava do sporočila: 5
27.12.2005 11:35:45   
Anonimen
js je nism nikol budila. men je še mat pa stara mat rekla - spanc je bolš k žganc. zato sem jo lepo pustila in je jedla kadar je sama hotla. napredvala je lepo - še preveč user posted image

(odgovor članu mml)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
27.12.2005 11:46:02   
dory
Meni so ravno tako v porodnisnici zabical,da moram otroka budit med 2-3urami...in sem ga...rezultat..revez je bil cist zivcen,jest tko ni hotu...tko da sem ga pol nehala...ko se je zbudil se je pac zbudil in takrat z vecjim uzitkom jedel...pomoje je nespametno budit otroka...sej ko je lacen se sirena tko al tko vklopi ane :)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
27.12.2005 12:16:03   
Katrin
Moje mnenje je, da otročička ne zbujaj!!!

Tudi naša pikica je že prvo noč doma spala 6 ur skupaj ponoči in sva jo pustila. Tako nama je tudi svetovala patronažna in pediater. Pri dobrih 2 mesecih je tako prespala celo noč!

Edino, če bi imeli zlatenico, potem se mi zdi, da mora biti otročiček hranjen na vsake 3 ure.

Lp user posted image

Be the Peace and Harmony you desire...

(odgovor članu dory)
Neposredna povezava do sporočila: 8
27.12.2005 12:44:43   
Anonimen
Pusti jo spati.
Mogoče edino zvečer, pred zadnjim previjanjem in hranjenjem, jo poskusi nekoliko dlje obdržati zbujeno, da se nekoliko utrudi in bo potem bolj sladko spala.
In ti potem tudi...

(odgovor članu mml)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
27.12.2005 13:00:44   
lelaval
A se ti nič ne smili, ko tako sladko spi
Jaz bi tudi mogla najstarejšo zbujat, ker se ni redila - pa še na tehtanje v porodnišnico sva kasneje hodili. Sem jo lepo pustila spat - pravi angelčki so, ko spijo, babici pa sem rekla, da jo zbujam. Pa je lepo napredovala, noč pa prespala 8-9uruser posted image

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 10
27.12.2005 13:25:10   
zoya24
Če se lepo redi, je ni potrebno zbujat, v drugem primeru bi jo pa jaz čez dan zbujala, ponoči pa pustila spati.

lp, Zoya

(odgovor članu lelaval)
Neposredna povezava do sporočila: 11
27.12.2005 14:02:33   
petraz
Jaz sem od samega začetka Anžeta pustila da se je naspal. Ko se je zbudil, pa sva se podojila in previla. Ne vem ,zakaj bi jo budia, če ti tako lepo spi. Meni je rekla medicinska sestra, da otroka ne smem zbujati, ker mu tako lahko zmešam ritem spanja in bom imela kasneje težave...user posted image

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 12
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Zanimivosti o novembrskih otrocih
Pričakujete oziroma imate novembrčka doma? Ste morda vi rojeni novembra ali kdo drug od bližnjih oziroma prijateljev? Po...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?