Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Boleče prsi od ovulacije 27.12.2005 10:28:28
|
|
|
|
Anonimen
|
Živjo, sem tud jest mela podobne probleme, zdej zadnja dva meseca pa tega ni več...sem tud jest misnla, da sem mogoče .Mislim, da so nam mal hormoni podivjali, a ne? Nati
|
|
|
|
RE: Boleče prsi od ovulacije 27.12.2005 11:25:18
|
|
|
|
KODA
|
Jaz imam isti občutek.Od ovulacije dalje,pa do menstruacije.
|
|
RE: Boleče prsi od ovulacije 27.12.2005 11:27:49
|
|
|
|
baguSka
|
Tud ja. Včasih parkrat zaporedoma, včasih sem in tja.
|
|
|
|
RE: Boleče prsi od ovulacije 27.12.2005 11:32:00
|
|
|
|
inja2
|
Meni se to dogaja odkar sem nehala jesti KT LP, M
|
|
|
|
RE: Boleče prsi od ovulacije 27.12.2005 11:34:40
|
|
|
|
Mijavček
|
Mene prsi ne lih od ovulacije, ampak ene 7-10 dni pred M, me pa točno od ovulacije naprej spremljajo vsi ostali PMS znaki; boleč križ, špikanje po jajčnikih, mozoljčki, povečan apetit in napihnjen trebuh. tko da : 1-7 dan ciklusa mam M , potem sem en teden OK, potem se pa že PMS začne. Kako lepo je biti ženska
|
|
|
|
RE: Boleče prsi od ovulacije 27.12.2005 12:36:56
|
|
|
|
Monika79
|
Hallo Mene tudi ponavadi pričnejo boleti prsa po končani O, potem pa vse do , pa še kak dan, dva ..... res je lepo biti ženska lp Moni
16.11.2006 sem postala MAMA mojemu zakladku Kaji. Preden je bila spočeta - sva si jo želela, še preden je bila rojena - sva jo ljubila, in komaj se je rodila - bi zanjo umrla. TO JE ČUDEŽ ŽIVLJENJA! M.Hawkins
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki 5 vzrokov za bolečino pri ovulacijiNe glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?