Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
katerega spola bo po statistiki? 27.12.2005 1:20:45
|
|
|
|
Anonimen
|
Kaj si želite? Hitreje deklica, počasneje deček... Ženske, ki dlje časa skušajo zanositi, imajo večje možnosti, da rodijo dečka, kažejo študije. Koliko časa ste se trudili zanositi? Rezultati študije nizozemskih znanstvenikov so pokazali, da imajo ženske, ki so dlje časa poskušale zanositi, več možnosti, da povijejo dečka kot deklico. Raziskava, v katero je bilo zajetih 5283 nosečnic, ki so rodile med junijem 2001 in junijem 2003, je namreč pokazala, da obstaja 58 odstotna verjetnost rojstva dečka, če je bilo za spočetje potrebno več kot eno leto.Z vsakim dodatnim letom poskusov zanositve, se verjetnost za rojstvo moškega potomca poviša za štiri odstotke, so še ugotovili znanstveniki, ki pa dodajajo da ti rezultati vendarle ne veljajo za ženske, ki so zanosile s pomočjo umetne oploditve. vir: http://24ur.com/naslovnica/vizita/20051218_3066393.php
|
|
|
|
RE: katerega spola bo po statistiki? 27.12.2005 1:27:57
|
|
|
|
KODA
|
Za tastarejšega sva se trudila 3 leta.Tamlajši pa je ratal v prvo.
|
|
RE: katerega spola bo po statistiki? 27.12.2005 1:33:17
|
|
|
|
Anonimen
|
Pri obeh otrocih sem zanosila v prvo (prvi mesec po prenehanju jemanja tablet) in obakrat sem rodila fantka.
|
|
|
|
RE: katerega spola bo po statistiki? 27.12.2005 3:00:26
|
|
|
|
mammy26
|
Prva dva sta spočeta v četrtem poskusu in imamo tako sina in hči. Tretja je hči, spočeta v prvem poskusu.
|
|
|
|
RE: katerega spola bo po statistiki? 27.12.2005 7:26:24
|
|
|
|
marty5
|
Pri meni uspelo takoj - dobili pa bomo fantka
|
|
RE: katerega spola bo po statistiki? 27.12.2005 8:02:32
|
|
|
|
Marogica
|
Prvič takoj-fantek Drugič po ca 3-4 mesecih- fantek
|
|
RE: katerega spola bo po statistiki? 27.12.2005 10:06:03
|
|
|
|
Anonimen
|
UnderEja, potem bomo v drugo tud imeli fanta . Prvič smo se trudili dobri dve leti in dobili Sedaj se trudimo že dobro leto...in ni še nič Se pravi, bo spet Čeprav mi je lana izračunala, da do 2011 more bit Se pravi, da bo ena metoda zihr držala.
|
|
|
|
RE: katerega spola bo po statistiki? 27.12.2005 11:34:57
|
|
|
|
dory
|
hm...no nas mali je ratal usput...nenacrtovano in se manj pricakovano...
|
|
|
|
RE: katerega spola bo po statistiki? 27.12.2005 13:09:31
|
|
|
|
lin
|
Nama je ratalo v prvo in imamo čudovito Lin
|
|
|
|
RE: katerega spola bo po statistiki? 27.12.2005 13:16:36
|
|
|
|
Katrin
|
Zanosila sem takoj, ko sva se odločila in dobila lp
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki 7 nenavadnih dejstev o spermiPoleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Zadnje s foruma
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.