Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Bivše hujšarice - koliko kg? 27.12.2005 9:17:49
|
|
|
|
Anonimen
|
Iz 75 kg prišla na 66 med dieto, po dieti še ena kil dol, se prvi 65. Je pa šla zdajle kakšna gor, čutim po hlačah Ampak ni panike, za stat so še vedno dobre, a ne, Spliš
|
|
|
|
RE: Bivše hujšarice - koliko kg? 27.12.2005 9:53:16
|
|
|
|
soncece24
|
Jana73, grem stavit, da boš ti do poletja spet taka prekla suha kot si bla prej, in to brez diete, čeprav se meni zdi, da si tudi s 30+ zgledala prav super. Drugače sem pa jaz mela ene 15 preveč, tak da mam ene 7 še vedno dodatnih, pa kaj čemo, nisem manekenka, se pa vseeno počutim zelo dobro v svojem telesu! solatka, ti bi pa prej morala +7 ko -7 dobit, hi hi.
|
|
RE: Bivše hujšarice - koliko kg? 27.12.2005 18:36:22
|
|
|
|
Anonimen
|
Sanšajn... ne izzivaj....
|
|
|
|
RE: Bivše hujšarice - koliko kg? 28.12.2005 11:38:24
|
|
|
|
filipinka
|
Jaz nisem imela 90D diete pa sem od oktobra 04 (po porodu) do danes shujšala 30 kg! Moja dieta je MANJ ŽRI in aktivno življenje z našim malčkom. Pred nosečnostjo tudi nisem bila najbolj suha in sem vedno znova preizkušala kake diete. Venomer sem bila obremenjena-ko se je obremenjenost s kilogrami in dietami končala in je bil pomemben le mali-so začeli kilogrami samo padati!
|
|
|
|
RE: Bivše hujšarice - koliko kg? 29.12.2005 12:36:04
|
|
|
|
tinadvojčica
|
no se bom jaz opogumila;v porodnišnici po porodu sem jih imela 75 potem sem shujšala 13 kg ampak sem po 4 mesecih pridobila 4 kg.Zdaj pa spet začenjam pa bi jih izgubila saj 8 tako da bi bilo potem to 58 kg.Upam!!!!
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?