|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Cel kup vprašanj
24.12.2005 18:11:58   
Anonimen
Koliko časa po oploditvi pride do vgnezditve?

Koliko pred M vam je test pozitivno pokazal?

Koliko dni pred M se BT spet zniža?

Koliko časa preživijo semenčice?

HVALA!!!
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Cel kup vprašanj
24.12.2005 18:28:12   
lelaval
- mislim, da lahko v par urah
- jaz sem test delala po M, mislim pa, da lahko takoj, ko si user posted image
-  ne vem user posted image
- do 24 ur

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
24.12.2005 18:33:08   
Anonimen
http://www.ringaraja.net/zanositevClanekPodrobno.asp?id=56&kat=2&podkat=

Test pa pokaže user posted image  šele po zaostanku M, včasih že naslednji dan, včasih pa parih dneh izjemoma pa tudi kak dan pred M, sploh če le ta ni redna.

(odgovor članu lelaval)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
24.12.2005 19:55:41   
emaa
- Do vgnezditve prise približno teden po oploditvi, saj mora jajčece pripotovati na pravo mesto.
- ponavadi test ne pokaže pozitivno pred izostankom m, kaka dva dni prej mogoče lahko pokaže, pa je to prej izjema kot pravilo
- Bt se lahko zniža dva - tri dni pred  M (tako se je meni nazadnje), lahko ob M ali potem, ko dobiš m (se mi je tudi že zgodilo)
- semenčice preživijo dva- tri dni, odvisno tudi od  kvalitet le-teh, na splošno priporočajo odnose na dva dni, ker se s tem zagotovi, da so vedno prisotne žive semenčice.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
24.12.2005 21:22:37   
urška
baje da lahko semenčice preživijo do 5 dni, ampak kot pravi Pušenjak so le te potem ženske...

(odgovor članu emaa)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?