Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Vse, ki ste drgič noseče 23.12.2005 19:51:25
|
|
|
|
Anonimen
|
Eno vprašanje bi imela. Vem, da mi bo pravi odgovor dal test, ampak bi vas vseeno nekaj vprašala. A vas je pri drugi nosečnosti zelo na začetku, komaj ko je bil test pozitiven tudi kaj špikalo v spodnjem delu trebuha? Mene je namreč v prvi nosečnosti zelo špikalo, podobno kot pri M. Zdaj me pa že zelo firbec daje, kaj se dogaja. Na eni strani so znaki, da bi lahko bila , na drugi strani so znaki, ki napovedujejo prihod . Rada bi počakala še kakšen dan, saj mi lahko samo zamuja zaradi stresa v tem tednu. Sem pa pri prvi nnosečnosti vedela da, sem noseča ravno zaradi tega špikanja, M pa ni bilo. Zdaj pa tega špikanja ni, čeprav so drugi znaki in sem razmišljala, da mogoče v drugi ni tega, ker je maternica verjetno od prve nosečnosti ostala malo razširjena in se ji takoj na začetku ni treba tako širiti. Hvala vsem za odgovore.
|
|
|
|
RE: Vse, ki ste drgič noseče 23.12.2005 19:54:51
|
|
|
|
Ro-La
|
mene ni špikalo ne prvič ne drugič
|
|
RE: Vse, ki ste drgič noseče 23.12.2005 23:54:43
|
|
|
|
lelaval
|
Jaz sem preprosto iemla občutek, da sem . Mene pa občutki ne varajo. So me pa prsa ful bolela.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki 7 nenavadnih dejstev o spermiPoleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Kako čim prej zanositi?Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?