Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Vse, ki ste drgič noseče 23.12.2005 19:51:25
|
|
|
|
Anonimen
|
Eno vprašanje bi imela. Vem, da mi bo pravi odgovor dal test, ampak bi vas vseeno nekaj vprašala. A vas je pri drugi nosečnosti zelo na začetku, komaj ko je bil test pozitiven tudi kaj špikalo v spodnjem delu trebuha? Mene je namreč v prvi nosečnosti zelo špikalo, podobno kot pri M. Zdaj me pa že zelo firbec daje, kaj se dogaja. Na eni strani so znaki, da bi lahko bila , na drugi strani so znaki, ki napovedujejo prihod . Rada bi počakala še kakšen dan, saj mi lahko samo zamuja zaradi stresa v tem tednu. Sem pa pri prvi nnosečnosti vedela da, sem noseča ravno zaradi tega špikanja, M pa ni bilo. Zdaj pa tega špikanja ni, čeprav so drugi znaki in sem razmišljala, da mogoče v drugi ni tega, ker je maternica verjetno od prve nosečnosti ostala malo razširjena in se ji takoj na začetku ni treba tako širiti. Hvala vsem za odgovore.
|
|
|
|
RE: Vse, ki ste drgič noseče 23.12.2005 19:54:51
|
|
|
|
Ro-La
|
mene ni špikalo ne prvič ne drugič
|
|
RE: Vse, ki ste drgič noseče 23.12.2005 23:54:43
|
|
|
|
lelaval
|
Jaz sem preprosto iemla občutek, da sem . Mene pa občutki ne varajo. So me pa prsa ful bolela.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Kako povečati možnosti za zanositevTo so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Zadnje s foruma
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.