|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Sperma ne ostane v nožnici. Je kaj narobe?
23.12.2005 19:34:38   
Lamelca
Pozdravljene!

Imam en velik problem!
S fantom sva se odlocila, da je sedaj pa cas da tudi pri nas narocimo malo pikico user posted image ! Pa se trudiva, tudi vse preglede sem ze opravila vendar pa necesa ne razumem! Morda se bo cudno slisalo moje vprasanje vendar res nimam nikogar (razen vas), da bi mi stvar razlozi (mama se o teh stvareh sploh ne pogovarja)!user posted image
Torej! Ko imava s dragijem spolni odnos in pride do izlitja spreme se zgodi nekaj kar imam jaz za razlog da nama nikakor ne uspe zanosit in sicer vsa (ali vsaj vecina) spreme iztece iz noznice! Je to znak, da je z mano kaj narobe?

Ze v naprej hvala za pomoc!

< Sporočilo je popravil UnderEja -- 24.12.2005 1:03:58 >
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: nE RAZUMEM!
23.12.2005 19:36:05   
Anonimen
Ne, ljubica, šus je šus. Itak da gre večina ven, ampak tisti, ki pa je namenjen, če je, pa zagotovo doseže cilj. Nič bat.

(odgovor članu Lamelca)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
23.12.2005 19:38:48   
ZARA
Ne razumem zakaj bi moralo bit s tabo kej narobe ?? Mogoče je pa z njim ?? A mu postrani nese ??

This will take some time depending on
your operating sistem and hardware.
(plačano oglasno sporočilo).

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
23.12.2005 19:42:23   
Carovnica Mica
okrog ovinka mogoce?user posted image user posted image user posted image user posted image ja Zara vse je mozno...user posted image

(odgovor članu ZARA)
Neposredna povezava do sporočila: 4
23.12.2005 19:43:22   
Anonimen
Aja, kaj pa G si povedala za tole, da ven steče? Kaj pa je on rekel?

(odgovor članu Carovnica Mica)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
23.12.2005 20:01:54   
emaa
To je normalno, spermiji, ki so prišli mimo materničnega vratu, za te ti sploh ne veš. V glavenm ti greš lahko direkt po seksu pod tuš, na Wc pa to ne vpliva na to ali boš zanosila ali ne, saj mora sam en priti do cilja. V glavnem to je normalno, da veliko sperme pricurlja ven.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
23.12.2005 21:15:43   
urška
v tekočini, ki nazaj ven priteče sploh ni več spermijev, ker so oni že na poti gor...tko sem na enem drugem forumu prebrala, se mi zdi, da prav Pušenjakovem

(odgovor članu emaa)
Neposredna povezava do sporočila: 7
23.12.2005 22:57:03   
KODA
Ta najhitrejši je že na poti proti cilju,medtem,ko ostanek pricurlja ven.user posted image

Celemu svetu si le ena oseba,eni osebi pa si ves svet...

(odgovor članu urška)
Neposredna povezava do sporočila: 8
24.12.2005 9:25:39   
Lamelca
Hvala za pojasnila. Tako lahko ni je sedaj pri srcu, da gremo kar takoj hopacupat!

(odgovor članu KODA)
Neposredna povezava do sporočila: 9
27.12.2005 12:09:26   
hebeba
Draga Urška...

vem, da je to zdaj tu vmena tema..a ko ravno omenjaš Pušenjakov forum...ke da to najdem? Sem že tolikokrat prebrala, iskalauser posted image user posted image user posted image , pa nič našla. Prosim pomagaj z kakšnim linkom!

Kar se pa tega izliva tiče..sem tudi jaz v dilemiuser posted image user posted image , ker nekje piše, da je dobro po user posted image user posted image  noge oz. ta zadnjo malo gor držat vaj pol ure...??? Pa se meni tudi zdi logično, da tisti, ki se nameni tam gor, je tako že v prvem gor user posted image ..

lp user posted image

(odgovor članu urška)
Neposredna povezava do sporočila: 10
27.12.2005 16:19:27   
enia
Po mojem je to tole: www.med.over.net/forum. Tle je polhn forumov, med drugim tudi ginekologija, kjer pridno odgovarja na vsa naša vprašanja dr. Pušenjak.

LP

(odgovor članu hebeba)
Neposredna povezava do sporočila: 11
27.12.2005 20:25:05   
Sulfinija
Ojla!!!!!

Tudi jaz sem bila v tej dilemi kot ti.Samo veš kaj po seksu daj malo noge v luft,ali pa pojšter pod ritko in tako zaspi,najbolj je važno da keke pol ure na miru ležiš da oni tole oprvaijo.Ni nujno,da gre vse notri najboljši grjo notri ostalih opa ne rabiš ker je smao tekočina.
Ha veš da deluje kajti tudi midva sma se trudila z temi vprapanji 30.mesecih dala skozi neuspešne postopke sicer še samo IUI vendar nam je tratalo kar doma po 30.mewsecih truda vendar žal se je končalo z splavom.Marca naju čaka epruvetka.
Pa še to zamenjaj poloćžaj,ko bosta delala vajino user posted image ti bodo obvezno odspodaj in probaj vsaj pol ure na miru ležat resno ti rečem,pa boš videla da bo uspeh.

LP Mojcauser posted image user posted image user posted image

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu enia)
Neposredna povezava do sporočila: 12
27.12.2005 21:38:27   
hebeba
Hey...

Buhvad..hvala ti za link..sem že prečekirala malo! user posted image user posted image user posted image

Mojca..hvala tudi tebi za nasvet..bova poskusla tako..Sicer je to šele najin 2 mesec od kar delamo na bebiki, pa še ta je bolj tako tako, ker se mi še ureja ciklus po kt..A upanje seveda je..kaj pa če user posted image  user posted image . Zelo mi je žal za tebe in držim pesti user posted image user posted image user posted image user posted image , da bi vama čimprej uspelo! Pa poročaj kako in kaj!

Fantastičen pozdrav user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Sulfinija)
Neposredna povezava do sporočila: 13
28.12.2005 8:43:50   
Sulfinija
Heheba!!!!!!

Nočem biti nesramna ali da bi koga učila tole ni moj jaz ti le dam en prida nasvet,.
Mirne duše si za delanja user posted image vzamete eno leto čaka.Boš videla veš kako rečejo če otročka počasi delaš bo neizmerno lep.Vzami in misli si takole en mesec naredim nogice,drugi mesec rokice in kaj kmalu bo cel narejen.Malo heca.
Največ jih prav zanosila po 12.mesecih zato se ne sekiraj preveč lepo počasi,previdno in kaj kmalu najm sporoči,da si naša nova srečka user posted image .

LP Mojcauser posted image user posted image user posted image

P.S:Nama z možekom je ratalo po 30.mesecih in še takrat sem v 8t5d splavila tkole da naju sedaj čaka epruvetka vendar imava pča upanje...,ki ostaja.

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu hebeba)
Neposredna povezava do sporočila: 14
28.12.2005 10:40:31   
hebeba
Draga Mojca..

Želim vama čim bolj uspešno epruetko!!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  In to čimprej!!!!!

lp user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Sulfinija)
Neposredna povezava do sporočila: 15
4.1.2006 19:53:50   
matahari
Večna vprašanja - meni je moj ginekolog rekel, da po odnosu naj lepo ležim in mirujem.To bi mi bilo po eni strani logično po drugi strani pa tako kot pišete - najhitrejši bi morali drveti proti cilju za ostale pa itak zakon močnejšega...kdo bi bil pameten

(odgovor članu hebeba)
Neposredna povezava do sporočila: 16
5.1.2006 13:18:43   
Ocenia
user posted image  Tud pr nm je šlo zmeri vse ven, ampak je hvala bogu vseen ratal. Je pa res, da če sem po odnosih vstala je samo pljusknilo ven... user posted image  Ampak nč ne de, sj bo... user posted image

Lp user posted image

(odgovor članu matahari)
Neposredna povezava do sporočila: 17
5.1.2006 15:31:20   
macca
Bravo, AL BINA, za ŠUS JE ŠUS!!! Dobro se sliši! Si me nasmejala!

LAMELCA, lepo te prosim, kot so ti že napisale, 1 je dovolj! Ostalo pa normalno mora ven steči, kam pa se naj bi po tvojem nabiralo? Dva meseca truda pa tudi nikakor še ni razlog za skrb!!!!! Lp

(odgovor članu Ocenia)
Neposredna povezava do sporočila: 18
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?