Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: UZ kolkov - samoplačniško? 23.12.2005 13:14:32
|
|
|
|
Katrin
|
Ali nisi dobila napotnice? Zakaj bi plačevala? Pokliči na polikliniko v Ljubljani, tam te bodo naročili. Mislim, da to delajo tudi v Porodnišnici Kranj. LP
|
|
RE: UZ kolkov - samoplačniško? 23.12.2005 13:20:40
|
|
|
|
Sugy
|
ne, sem že imela 1. pregled, pa so bli kolki 1b in moram zdej povijati na široko do 5,5 meseca. Pa bi rada še kako mnenje, ker se mi zdi to malo veliko. Pa lahko da so zdaj kolki že OK.
|
|
|
|
RE: UZ kolkov - samoplačniško? 23.12.2005 13:25:19
|
|
|
|
alfa
|
Mi smo 1. pregled naredili v Barsosu na Gregorčičevi v Lj. Pregled je bil samoplačniški (12.500,00 SIT), nato smo z računom odšli na ZZZS na Miklošičevo in so nam celoten znesek refundirali. LP!
|
|
|
|
RE: UZ kolkov - samoplačniško? 23.12.2005 13:43:37
|
|
|
|
taška30
|
Mi smo tudi delali UZ v Barsosu, sicer plačali 8.500 SIT, ampak nisem vedela, da se znesek lahko dobi nazaj? Kaj mislite, da je to še možno narediti po 6 mesecih?
|
|
|
|
RE: UZ kolkov - samoplačniško? 23.12.2005 16:21:09
|
|
|
|
Anonimen
|
Porodnišnica Kranj. Avgusta sem dala 5.000 SIT, pa še tko so bile prijazne, da bomo tja še šli (če bomo imeli s kom )
|
|
|
|
RE: UZ kolkov - samoplačniško? 23.12.2005 20:34:19
|
|
|
|
Anonimen
|
Kje pa dobiš napotnico za UZ kolkov? Jaz je v porodnišnici nisem dobila, pa tam mu UZ tudi niso naredili, berem pa, da nekaterim ga... Po kakšni logiki zdaj to gre? Prvi pregled imamo pa šele 12.01.2006.
|
|
|
|
RE: UZ kolkov - samoplačniško? 23.12.2005 21:18:35
|
|
|
|
Anonimen
|
UZ kolkov NE DELAJO edino ne v Ljubljanski porodnišnici. To govorim za takoj po porodu. Sem se jaz skoraj pretegnila, pa ni bilo nič. Pa je moja G napisala, da imamo v družini probleme s kolki (v resnici jih nimamo, samo jaz sem želela, da mi naredijo UZ). No, pa niso. Mi je "hišna" pediatrinja rekla, da imajo (v LJ porodnišnici) tako slab UZ, da je škoda mojega otročka, da bi ga tja notri dajala Sem mogla reveža povijat na širok sred poletja pri skor 35stopinjah. Mi je pa patronažna rekla, da ga lahko čez dan kar pustim samo v plenički, da čez noč je kao bolj pomembno. In to sem pediatrinji tudi povedala. Pa se je čist strinjala. Napotnico smo dobili pri prvem pregledu. Sam klinc, ko je pa v LJ za čakat tudi do 3mesece. No, itak naj bi bil otroček tolk star, preden ga nehaš široko povijat. No, in smo rajš dal 5.000 SIT pa šli v KR na samoplačniško, da smo takoj vidli, kako in kaj. Pa je bilo vse okej.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?