|
merila , predalčkanje... 23.12.2005 9:34:08
|
|
|
|
urši*
|
Včeraj smo bli na posvetovalnici pri enem letu.najprej ga je zvagala , pa zmerla, potem pa me je začela spraševati kaj zna.povedala sem , da hodi, da pleše itd.potem ji je moral podati žogico in zložit kocke v neko posodico. V redu. potem pa me je vprašala , če zna ploskat, pa sem rekla , da ne zna. in pol un pogled in vprašanje : a ga nista nič učila, kako se ploska? pa sem rekla , da sva ga , nisva ga pa neki full silila, ker pač zaenkrat ni pokazal nekega interesa.pa kaj!!!pol me je pa še parkrat vprašala , če res ne zna, pol je pr napisala , da zna in to je to!! mislim , a je res tako grozno, če pri enem letu ne ploska,??? me tk razp.... , ko kr neki predalčkajo pa posplošujejo. od moje kolegice tamala je že pri 5ih mesecih pokazala papa, govori full, ima 16 zob pri 13mesecih in je pa pač full hitra pri vseh stvareh- ampak to je najbrž ena redkih... ma res , pol te pa gledajo, ko da se ne ukvarjaš z otrokom in ne vem kaj še vse... ma mogla sem vam povedat , ker mi res ni vseeno, da je to tako, ker vem , da mojemu sinkotu nič ne manjka, če pač ne zna tega in onega!!!! lp
|