Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
ANITKA, VSE NAJBOLJŠE!!! 23.12.2005 9:30:47
|
|
|
|
Pia73
|
Včeraj nisem uspela, odprla sem RR, prebrala eno sporočilo in drugega začela,... pol pa ni šlo več,.... No, pa z enodnevno zamudo (privat sem ji voščila preko mobija) ANITKA, draga naša, od srca VSE NAJBOLJŠE! Čudovito je biti preprosto človek in preprosto živeti. Zazreti se v nebo in videti sonce. Opazovati cvetje, poslušati ptičje petje in šumenje liistja v vetru. Gledati otroke, se igrati in smejati z njimi. Delati kar Te veseli. Sanjati. Pustiti domišljiji prosto pot. Biti zadovoljen. Tedaj postane življenje praznik. Ostani takšna kot si in vrni se čimprej med nas. Vse lepo ti želim!
|
|
|
|
RE: ANITKA, VSE NAJBOLJŠE!!! 23.12.2005 9:48:29
|
|
|
|
anadejka
|
Tudi od mene vse najlepše želje in naj se ti uresniči vsaj delček tistega kar si najbolj želiš!!!! Lepo praznuj!!!!
|
|
|
|
RE: ANITKA, VSE NAJBOLJŠE!!! 23.12.2005 9:51:00
|
|
|
|
Marina_
|
Se pridružujem čestitkam draga naša Anitka
|
|
RE: ANITKA, VSE NAJBOLJŠE!!! 23.12.2005 9:53:23
|
|
|
|
emaa
|
Čestitam draga Anitka, da se čimprej vse uredi doma in da se potem vrneš med nas, saj nam je brez tebe dolgčas.
|
|
|
|
RE: ANITKA, VSE NAJBOLJŠE!!! 23.12.2005 10:10:45
|
|
|
|
Anonimen
|
N A J B O L J Š E ! Bojana&Robi&Živa
< Sporočilo je popravil Bojana26 -- 23.12.2005 10:13:16 >
|
|
|
|
RE: ANITKA, VSE NAJBOLJŠE!!! 23.12.2005 10:14:08
|
|
|
|
ZARA
|
ANITKA VSE NA, NAJ za RD...naj se ti v naslednjem letu izpolne vse kar si želiš, da boš lahko upala naprej !!! ČESTITKEEEEEE!!!!!!
|
|
RE: ANITKA, VSE NAJBOLJŠE!!! 23.12.2005 10:57:17
|
|
|
|
Massa26
|
Tudi jaz ti čestitam in ti želim veliko SREČE in 0 skrbi.
|
|
|
|
RE: ANITKA, VSE NAJBOLJŠE!!! 23.12.2005 11:02:40
|
|
|
|
cmokec
|
Vse najboljše. Naj ti življenje nakloni same lepe trenutke.
|
|
RE: ANITKA, VSE NAJBOLJŠE!!! 23.12.2005 11:05:57
|
|
|
|
NATAŠI
|
Se pridružujem k najlepšim željam...
|
|
|
|
RE: ANITKA, VSE NAJBOLJŠE!!! 23.12.2005 11:50:01
|
|
|
|
Monika79
|
iskrene čestitke
16.11.2006 sem postala MAMA mojemu zakladku Kaji. Preden je bila spočeta - sva si jo želela, še preden je bila rojena - sva jo ljubila, in komaj se je rodila - bi zanjo umrla. TO JE ČUDEŽ ŽIVLJENJA! M.Hawkins
|
|
|
|
RE: ANITKA, VSE NAJBOLJŠE!!! 23.12.2005 12:03:26
|
|
|
|
inja2
|
iskrene čestitke tudi od mene
|
|
|
|
RE: ANITKA, VSE NAJBOLJŠE!!! 23.12.2005 12:43:58
|
|
|
|
ameli
|
vse naj. ........ pa javi se nam kaj
|
|
|
|
RE: ANITKA, VSE NAJBOLJŠE!!! 23.12.2005 13:00:43
|
|
|
|
Sulfinija
|
Draga Anitka!!! Sprejmi tudi iz moje strani iskrene čestitke ob praznovanju tvojega rojstnega dneva. Naj se ti izpolni vse kar si sama najbolj želiš!!! LP Mojca
|
|
RE: ANITKA, VSE NAJBOLJŠE!!! 23.12.2005 15:30:56
|
|
|
|
PiaM
|
Tudi jaz ti želim vse najboljše in da se ti čimprej uredijo stvari kot si sama najbolj želiš!!!
|
|
|
|
RE: ANITKA, VSE NAJBOLJŠE!!! 23.12.2005 16:22:30
|
|
|
|
tinkamiška
|
Draga Anitka! Vse najboljše in najlepše tudi iz moje strani. Iz srca ti želim veliko sreče! Pa še ena pesmica, ki je meni tako ljuba... Now she's walking through the clouds With a circus mind That's running wild Butterflies and zebras And moonbeams and fairytales All she ever thinks about is riding with the wind When I'm sad she comes to me With a thousand smiles She gives to me, free 'It's alright, it's alright' she says Take anything you want from me Anything Now she's walking through the clouds With a circus mind That's running wild Butterflies and zebras And moonbeams and fairytales All she ever thinks about is riding with the wind When I'm sad she comes to me With a thousand smiles She gives to me free 'It's alright, it's alright' she says Take anything you want from me Anything Fly Little Wing...Yeah, Yeah Fly Little Wing... I want her to fly (Jimi Hendrix) Tinka
|
|
RE: ANITKA, VSE NAJBOLJŠE!!! 23.12.2005 16:27:01
|
|
|
|
Jančika_
|
Anitka, vse najboljše in v novem letu same lepe stvari !
|
|
|
|
RE: ANITKA, VSE NAJBOLJŠE!!! 23.12.2005 17:41:01
|
|
|
|
mala maja
|
Čestitke tudi od nas pa za srečo v prihajajočem letu
|
|
|
|
RE: ANITKA, VSE NAJBOLJŠE!!! 23.12.2005 18:11:01
|
|
|
|
Anonimen
|
Tudi od mene vse najboljše in najlepše, pa kar si itak najbolj želiš...pride, zagotovo
|
|
|
|
RE: ANITKA, VSE NAJBOLJŠE!!! 23.12.2005 18:53:42
|
|
|
|
GoYa
|
Draga Anitka, vse najboljše in uresničitev tvojih največjih želja.
|
|
|
|
RE: ANITKA, VSE NAJBOLJŠE!!! 23.12.2005 21:32:16
|
|
|
|
KODA
|
Vse naj,naj
|
|
RE: ANITKA, VSE NAJBOLJŠE!!! 23.12.2005 22:29:51
|
|
|
|
VITA74
|
Anitka tudi jaz ti iz srca želim VSE NAJBOLJŠE in en velik in močan z željo, da uredita življenje in se vrneš k nam. Lp
|
|
RE: ANITKA, VSE NAJBOLJŠE!!! 24.12.2005 19:07:59
|
|
|
|
pika74
|
Draga Anitka, tudi jaz ti pošiljam en veeeeeeelik in ti želim vse lepo!!! Pika74
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Ovulacija in plodni dnevi Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
7 nenavadnih dejstev o spermiPoleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Zadnje s foruma
sindarinSe vam zdi, da igrača postaja neke vrste statusni simbol?da (
68%)
ne (
32%)
Število vseh glasov: 196Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!