Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Vse je skuhano,vse pospravljeno,stanovanj... 22.12.2005 12:09:51
|
|
|
|
*barbapapa*
|
IZVIRNO SPOROČILO: neva6 Vonj po ribah bo majn izrazit,če boste moki za paniranje primešali nariban parmezan. .... samo meni parmezan obupno smrdi ...... ...... ribice so mi pa njam, njam ........
|
RE: Vse je skuhano,vse pospravljeno,stanovanj... 22.12.2005 12:27:01
|
|
|
|
Jutra
|
Neva, ful dobre ideje Ampak prvega nasveta ne morem prakticirati , ker imam steklokeramiko. Jaz včasih prižgem dišečo svečko, ampak tako z eteričnim oljem, samo, če prostor ni dobro prezračen (kar je pa pozimi težko v tem smogu pri nas), je to bolj tako.
|
|
RE: Vse je skuhano,vse pospravljeno,stanovanj... 22.12.2005 12:33:00
|
|
|
|
baguSka
|
Pa sej pomoje lahko tud na steklokeramiko. Sam da ne takoj, ker je prevroča, ampak pol k se že mau shladi.
|
|
|
|
RE: Vse je skuhano,vse pospravljeno,stanovanj... 5.1.2006 13:39:09
|
|
|
|
Nasy
|
jaz ponavadi položim na štedilnik lupine pomaranč, ta vonj me spomne na otroške dni..pa takooo lepo mi diši
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?