Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Zdej sem si zasmradila stanovanje 22.12.2005 10:59:04
|
|
|
|
CUKRČEK
|
Pa še kar visiš na RR...te še ni izučilo
|
|
RE: Zdej sem si zasmradila stanovanje 22.12.2005 10:59:34
|
|
|
|
morskadeklica
|
Jest sm prejšnji teden zažgala eno palačinko. Razlog rr. Rešitev: izklopila sem rr...
|
|
RE: Zdej sem si zasmradila stanovanje 22.12.2005 11:01:16
|
|
|
|
MarijaPo
|
Jaz pa skusam ne kozlat ze kaksni 2 uri, odkar je prisel v sluzbo sodelavec, ki ful kadi in vse od njega smrdi, jaz pa sedim 1m stran od njega. :(((
|
|
|
|
RE: Zdej sem si zasmradila stanovanje 22.12.2005 11:01:52
|
|
|
|
Anonimen
|
Jooooj kolikokrat mi je šlo že mleko čez! Zakaj????? Zaradi RRRRRRRRRRRR. Mater sem jezna. Ja zdej luftam kuhinjo, sempa spet na RR. Z malo se bova pa potem morale preselit k sosedom, ker zeeeebeeeee
|
|
|
|
RE: Zdej sem si zasmradila stanovanje 22.12.2005 11:04:02
|
|
|
|
Anonimen
|
MarijaPoo ne se sekirat. PO prvem januarju bo prišel v veljavo nov zakon. Baje. Bo prepovedal vsakršno kajenje v v javnih prostorih. No čeprav kajenje v službi je že sedaj prepovedano . To pa so neki zakoni.
|
|
|
|
RE: Zdej sem si zasmradila stanovanje 22.12.2005 11:20:45
|
|
|
|
Anonimen
|
Dobrodošla v klub RR zažgank. Jaz tudi, jaz tudi!!!! Ne vem kako se znebiti vonja, prezrači!
|
|
|
|
RE: Zdej sem si zasmradila stanovanje 22.12.2005 11:24:37
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz pa sem že zažgala mleto meso za polivko zaradi RR-ja. Vse je bilo črno..... WELCOME TO THE CLUB!!!
|
|
|
|
RE: Zdej sem si zasmradila stanovanje 22.12.2005 11:41:09
|
|
|
|
lelaval
|
To pa je kazen za klepetulje, zasvojene z RR.
|
|
|
|
RE: Zdej sem si zasmradila stanovanje 22.12.2005 11:47:21
|
|
|
|
babylove
|
Mislim, da bo tale zmagovalna : Mojemu možu je uspelo zažgati MAKARONE, medtem ko je bil na msn...
|
|
|
|
RE: Zdej sem si zasmradila stanovanje 22.12.2005 18:41:43
|
|
|
|
Anonimen
|
Ja babylove, ti dam konkurenco! Moja prijateljica je včasih VEDNO zažgala krompir - ko ga je kuhala! Pa sploh ne zaradi računalnika - kr tko!
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?