|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   kremica za otroke bebival
21.12.2005 9:50:52   
amadeusa
Mene zanima, če mogoče katera uporablja hladilno kremico za obraz od bebival kozmetike, ki jo delajo v mariborskih lekarnah, ali imate dobro mnenje o njej ali ne. Namreč moja punčka ima strašno občutljivo kožo in ji ne odgovarja nobena kremica razen hladilno mazilo za katero vsak mesec moram k naši zdravnici-pediatrinji da nama napiše recept za katerega moram čakat in ravno zaradi tega ker mi ni za čakat v čakalnici kjer je polno bacilov da se temu izognem me zanima bebival kremica. V lekarnah so jo hvalili. Prosim za vaša mnenja. Za odgovore vnaprej hvala.user posted image user posted image user posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: kremica za otroke bebival
21.12.2005 9:54:37   
rainbow
Jaz uporabljam to kremo, ali pa Lambrechtovo - kar je v bistvu zelo podobno, ampak ti jo natehtajo oz dajo v embalažo v lekarni; se mi zdi slednja boljša, razlika pa je, da ima bebival eno stvar zraven (ne me vprašat kaj);
trenutno imam bebival, pa ima mala rdečno ritko pa nič ne gre nazaj. tak da bom drugič za ono drugo zagnjavila.

lp, rainbow

Life's what's important. Walking, houses, family. Birth and pain and joy. Katharine Hephburn

(odgovor članu amadeusa)
Neposredna povezava do sporočila: 2
21.12.2005 12:07:47   
petraz
Jaz  uporabljam to kremo in ti lahko zagotovim, da je res odlična krema. user posted image user posted image

(odgovor članu amadeusa)
Neposredna povezava do sporočila: 3
22.12.2005 8:17:05   
kaja11
To je najboljša krema na svetu..... prve tri tedne smo imeli probleme z ritko... ko sem kupila Bebival se je ritka v enem dnevu zrihtalauser posted image  Do 14 meseca smo imeli probleme z ritko samo takrat ko nam zmanjka Bebivala. Mažem ga ene 3x na dan. Če pa npr. 4-5 dni uporabljam kaj drugega, dobi takoj rdečo ritko.
Po moje bi itak mogla kakšno provizijo od prodaje te kreme dobit..... k jo tok hvalimuser posted image

(odgovor članu petraz)
Neposredna povezava do sporočila: 4
22.12.2005 13:38:47   
lelaval
Jaz tudi uporabljam to - mi je že zdravnica povedala, da ima ful občutljivo kožico.
Lahko jo uporabljaš tudi za obrazek (jaz sem včasih od Nivee - za mraz in veter, a ni tako dobra).
Je pa ena na forumu rekla, da uporablja tisto, kot za bradavice. Pa sem še jaz poskusila in je za lička še bolj učinkovita (lanolin Multi- Mam)

(odgovor članu kaja11)
Neposredna povezava do sporočila: 5
23.12.2005 8:55:55   
Moyca_
jaz jo imam pri kakšni rdečici in je super

Lp, Mojca
"Življenje nam vrača samo tisto, kar dajemo drugim"
Plačano oglasno sporočilo:
www.atrium-nep.si

(odgovor članu lelaval)
Neposredna povezava do sporočila: 6
23.12.2005 23:59:08   
KODA
Ali se jo dobi samo v lekarnah,ali še kje drugje?

Celemu svetu si le ena oseba,eni osebi pa si ves svet...

(odgovor članu Moyca_)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Praznična okrasitev: Papirnate snežinke
photo
Papirnate snežinke so klasika za okrasitev doma pred prazniki. Z njimi lahko okrasite okna, vrata, jih obesite na luči ....
Pomagajmo ustvariti čarobni december za vse
December je čas topline in obdarovanja, a tudi priložnost za pomoč. Spoznajte čudovite humanitarne projekte, kot so Boži...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?