Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
mere eno leto : dve leti 21.12.2005 9:43:31
|
|
|
|
Anonimen
|
Se navezujem na spodnjo temo. Ravno prav je prišla, ker zamišljam, če moj sin sploh potrebuje novo garderobo (po novem letu bodo razprodaje). Imam en kup oblačil, ki so sicer za eno leto, ampak veliko prevelike, čeprav ima pri enem letu 84 cm in okoli 12 kg. Hlače so mu v pasu vse ohlapne, hlačnice veliko predolge, rokavi tudi - razmišljam o tem, da mu bodo verjetno prav naslednjo jesen. Dajte, napišite tako primerjalno, koliko cm/kg so imeli vaši otroci pri enem letu in koliko jih imajo pri dveh.
|
|
|
|
RE: mere eno leto : dve leti 21.12.2005 9:50:12
|
|
|
|
rainbow
|
pri nas je kar razlika, pri enem letu 11kg, 79 cm, pri dveh 14 kg, 94 scm ampak sem ji jaz vedno kupovala malo večje stvari, da jih je lako dalj časa imela.
|
|
RE: mere eno leto : dve leti 21.12.2005 9:53:54
|
|
|
|
Anonimen
|
1 leto: 80 cm, 10.500 g 2 leti: 94 cm, 14.500 g Jza sem mu pri enem letu kupovala kar za dve leti, saj je pri hlačah itak ponavadi razlika samo v dolžini hlačnic, pri zgornjih delih pa je za eno leto vse res majčkeno. Potem je vse nosil po dve sezoni.
|
|
|
|
RE: mere eno leto : dve leti 21.12.2005 10:26:35
|
|
|
|
san
|
1 leto: 82 cm in 10,7 kg včeraj (pri 23 mesecih): 92,5 cm in 12 kg pri nas so nekatere stvari, ki jih nosimo za dve leti prevelike, druge pa premajhne, tako da je odvisno tudi od proizvajalca oblačil, ker št. naj bi bile iste, ampak so med različnimi proizvajalci vseeno različne.
|
|
|
|
RE: mere eno leto : dve leti 21.12.2005 12:07:39
|
|
|
|
dory
|
Maj je mel pri enem letu:83 cm in 9kg 20m ( vem k sva mela vcer revakcinacijo )..92cm in 11kg
|
|
|
|
RE: mere eno leto : dve leti 21.12.2005 20:16:00
|
|
|
|
lefairyon
|
pri enem letu: 80cm/12kg pri dveh letih: 92cm/14kg je pa res da nosi oblekice za tri leta starega otroka ker je močne konstrukcije ( ni pa debel )...drugače mu pa večino sešijem sama...kupujemo le bodije, nogavičke, žabice, bundice ( trenutno št. 4 ) in stvari ki so težje za naredit oz. ki jih domja ne bi tako kvalitetno izdelala-mišljeno predvsem na bundice lp, nadi
|
|
RE: mere eno leto : dve leti 21.12.2005 21:54:46
|
|
|
|
KODA
|
MAJ-pri enem letu-7kg,pri dveh 12kg VID-cca 10kg,pri dveh cca 15 kg
|
|
RE: mere eno leto : dve leti 28.12.2005 21:09:18
|
|
|
|
Anonimen
|
Kaj vem, po mojem mu bo velika večina kar prav. Je precej velik (84 cm in okoli 12 kg) pa so mu samo tri oblačila za 12m popolnoma prav, enih pet hlač pa je kar občutno preširokih v pasu, predolge pa so za najmanj 8 cm, če ne 10. Nekateri puloverčki pa bi bili lahko tudi hkrati krilce, saj so mu skoraj do kolen. Za naslednje leto bom kupila (zdaj na razprodajah) samo nekaj trenirk.
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?